Ποιο Apple Pencil είναι για εσάς;  Εδώ είναι οι οδηγίες αγοράς!

Ποιο Apple Pencil είναι για εσάς; Εδώ είναι οι οδηγίες αγοράς!

October 21, 2023 0 By admin

Όπως γνωρίζετε, το Apple Pencil 3ης γενιάς με USB-C κυκλοφόρησε απροσδόκητα αυτή την εβδομάδα. Το νέο μοντέλο της σειράς Apple Pencil, το οποίο περιμέναμε να κυκλοφορήσει με το iPad, διαθέτει θύρα φόρτισης USB-C. Λοιπόν, είναι αυτό το νέο μοντέλο μια απογοήτευση λόγω των αδυναμιών του; Ποιο Apple Pencil έχει πιο νόημα για εσάς; Ακολουθούν τα νέα και οι λεπτομέρειες μας που συγκρίνουν τις γενιές Apple Pencil και χρησιμεύουν ως οδηγός αγοράς…

Ποιο Apple Pencil είναι για εσάς; Εδώ είναι ένας οδηγός για την αγορά του Apple Pencil!

Θα καλύψουμε τις ενότητες ειδήσεων για να σας διευκολύνουμε να κατανοήσετε ποιες δυνατότητες συγκρίνουμε και για να σας διευκολύνουμε να συγκρίνετε την τιμή και την απόδοση από τον τιμοκατάλογο στο τέλος των ειδήσεων. Αρχικά, ας απαριθμήσουμε τα κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων 1ης γενιάς, 2ης γενιάς και USB-C (τα οποία μπορούμε να ονομάσουμε 3η γενιά προς το παρόν).

Οι δυνατότητες “Pixel Perfect Accuracy, Low Latency, Tilt Sensitivity” ήταν κοινές στην Apple και στις 3 γενιές. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρουμε στη συνέχεια είναι συνήθως χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε δύο μοντέλα, αλλά όχι σε ένα από αυτά. Για το λόγο αυτό, εφόσον πρέπει να ταξινομήσουμε κατά “περιοχές χρηστών”, θα το ερμηνεύσουμε με βάση το πεδίο και τη συνάρτηση.

Ένα απροσδόκητο βήμα από την Apple!  iPhone 16…

Ένα απροσδόκητο βήμα από την Apple! iPhone 16…

Μια απρόσμενη κίνηση από τη σειρά iPhone 16. Η Apple κάνει αλλαγές στους επεξεργαστές! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η 1η και η 2η γενιά της σειράς Apple Pencil διαθέτουν χαρακτηριστικά «Force Sensitivity». Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους χρήστες που σχεδιάζουν, επειδή χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό έχουμε μια ευαίσθητη απόκριση σχεδίασης σε κάθε ασκούμενη δύναμη, από ένα ελαφρύ άγγιγμα έως ένα δυνατό πάτημα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ευαισθησία στην κλίση κατά τη σκίαση. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στο μοντέλο USB-C.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι κάτι που οι χρήστες αγνοούν λέγοντας “είναι πραγματικά απαραίτητο;” Όταν όμως ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε, θα καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο. Η 2η γενιά της οικογένειας Apple Pencil USB-C συνδέεται στο iPad σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε, χωρίς τον κίνδυνο να το χάσετε. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη για την 1η γενιά. Η ανέπαφη φόρτιση που συνοδεύει αυτήν τη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στα στυλό 2ης γενιάς. Το στυλό Gen 1 δεν φορτίζει επειδή δεν κολλάει, κάτι που είναι εντάξει, αλλά το USB-C Gen δεν φορτίζει ακόμα κι αν κολλάει.

Ευρεσιτεχνία Apple Pencil

Επίσης, τόσο η Gen 1 όσο και η Gen USB-C δεν έχουν ασύρματες δυνατότητες. Επιπλέον, αυτές οι δύο γενιές εξαιρούνται επίσης από τη δυνατότητα “Διακοπή με διπλό πάτημα μεταξύ αυτοκινήτων”. Εάν πρέπει να το μετατρέψουμε σε πίνακα, θα μοιάζει με αυτό:

χαρακτηριστικό 1η γενιά 2η γενιά με USB-C
(3η) γενιά
Τέλεια ακρίβεια pixel Υπάρχει Υπάρχει Υπάρχει
Χαμηλή καθυστέρηση Υπάρχει Υπάρχει Υπάρχει
Ευαισθησία κλίσης Υπάρχει Υπάρχει Υπάρχει
ευαισθησία στη δύναμη Υπάρχει Υπάρχει Κανένας
Λειτουργία μαγνητικής πρόσφυσης Κανένας Υπάρχει Υπάρχει
Ασύρματη σύνδεση και φόρτιση Κανένας Υπάρχει Κανένας
Ανίχνευση αφής με το Apple Pencil στο iPad Pro Κανένας Υπάρχει Υπάρχει
Εναλλαγή μεταξύ εργαλείων με διπλό πάτημα Κανένας Υπάρχει Κανένας
Δωρεάν εκτύπωση λέιζερ Κανένας Υπάρχει Κανένας

Τιμοκατάλογος Apple Pencil!

Εδώ είναι το Apple Store Τιμοκατάλογος Τουρκίας:

  • 1η γενιά: 3 χιλιάδες 213 TL
  • 2 γενιές: 3 χιλιάδες 863 TL
  • Με USB-C: 2 χιλιάδες 699 TL