Παρουσιάζουμε τον μικρότερο και ελαφρύτερο ευρυγώνιο φακό ζουμ στον κόσμο!  – SDN

Παρουσιάζουμε τον μικρότερο και ελαφρύτερο ευρυγώνιο φακό ζουμ στον κόσμο! – SDN

August 30, 2023 0 By admin

sony, αναπτύσσει το σύστημα Alpha χρησιμοποιώντας τη διάσημη σειρά G Master. Μαζί με έναν ευρυγώνιο φακό ζουμ δεύτερης γενιάς, συνδυάζει τυπικούς και τηλεφακούς δεύτερης γενιάς με μέγιστο διάφραγμα F2,8.

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος ευρυγώνιος φακός zoom στον κόσμο!

Sony G Master SEL FE 16 -35mm F/2,8 GM II Φακός ευρυγώνιου ζουμ πλήρους κάδρου 35 mm α (Alpha) E-mount που καλύπτει εστιακά μήκη από 16 mm έως 35 mm με μέγιστο διάφραγμα F2,8 σε όλο το εύρος ζουμ. προσφέρει στους χρήστες του.

Το SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, που διευκολύνει τη λήψη χάρη στο πολύ μικρό και μικρό βάρος του, προσφέρει την πιο ξεκάθαρη απάντηση στις ανάγκες των φωτογράφων και των βιντεογράφων που αναζητούν φακούς υψηλής απόδοσης. Μεγιστοποιεί την υψηλή απόδοση των προηγμένων σωμάτων κάμερας με την καθοριστική ισχύ και την αυτόματη εστίαση AF υψηλής ταχύτητας που είναι μοναδική για το G Master.

Ελαφρύ και δυνατό: Παρουσιάζονται τα Sony Alpha 7C II και 7C R!

Ελαφρύ και δυνατό: Παρουσιάζονται τα Sony Alpha 7C II και 7C R!

Η Sony παρουσίασε τις κάμερες Alpha 7C II και 7C R. Παρουσιάστηκε επίσης η GM II με διάφραγμα f/2.8, ο ελαφρύτερος αισθητήρας στην κατηγορία της.

Χάρη στις βελτιώσεις στους τυπικούς ευρυγώνιους φακούς ζουμ (24-70 mm) και τηλεφακού (70-200 mm), εμφανίζεται επίσης η δεύτερη γενιά φακών zoom με μέγιστο διάφραγμα F2,8. Κάθε ένας από τους ελαφρύτερους φακούς του κόσμου, εκτός από την εξαιρετική ανάλυση, ενισχύει περαιτέρω το σύστημα Alpha, δημιουργώντας ένα πλούσιο και ποικίλο περιβάλλον λήψης.

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος ευρυγώνιος φακός zoom υψηλής ανάλυσης F2.8 στον κόσμο

Ο φακός SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II με υψηλή ευαισθησία επιφάνειας προσφέρει υψηλή ανάλυση με μέγιστο διάφραγμα F2,8 σε όλο το εύρος ζουμ χάρη στη λειτουργία XA (ακραία ασφαιρικότητα) χάρη σε ένα νέο οπτικό σύστημα. ένα σχέδιο που προσαρμόζει αποτελεσματικά το φακό.

Η εκπληκτική ευρυγώνια κάμερα του G Master προσφέρει ελάχιστη απόσταση λήψης 0,22 m και μέγιστο ζουμ 0,32x με εφέ bokeh σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση κοντινού πλάνου σε όλο το εύρος ζουμ.

Με συνολικό μήκος 111,5 mm και βάρος περίπου 547 g, το SEL FE 16 -35MM F/2,8 GM II είναι περίπου 20% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ το αυθεντικό Nano AR Coating II της Sony καταστέλλει τα φαντάσματα και τις εκλάμψεις. Καταφέρνει να συλλάβει. καθαρές εικόνες, ακόμα κι αν μια ισχυρή πηγή φωτός εισέλθει στο κάδρο.

Τα αμαξώματα επιτυγχάνουν επιδόσεις με απίστευτα γρήγορη και ακριβή AF

Χάρη στους πιο πρόσφατους γραμμικούς κινητήρες XD (εξαιρετικά δυναμικούς), ο SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II λειτουργεί αποτελεσματικά σε υψηλή ταχύτητα. Προσφέρει αθόρυβη αυτόματη εστίαση που είναι κατάλληλη τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο, προσφέροντας διπλάσια απόδοση από τα συμβατικά μοντέλα.

Σε συνδυασμό με το σώμα της κάμερας α1, παρέχει συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας (v) έως και 30 fps με εστίαση υψηλής ταχύτητας, υψηλής ακρίβειας και αθόρυβης λειτουργίας.

Ασυναγώνιστος έλεγχος για άνετη λήψη τόσο εικόνων όσο και βίντεο

Το SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II προσφέρει ευκολία στη χρήση, εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο, ικανοποιώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών και προχωρημένων χρηστών. Σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα, η αναπνοή εστίασης μειώνεται κατά την εγγραφή βίντεο, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε εικόνα υψηλής ποιότητας χωρίς διακυμάνσεις της γωνίας θέασης.

Επιπλέον, καταστέλλει την κίνηση του κέντρου βάρους κατά τη διάρκεια του ζουμ, εξασφαλίζοντας σταθερή λήψη, η οποία επιτρέπει την άνετη λήψη με ένα αντίζυμο.

Ο φακός SEL FE 16-35MM F/2.8 GM II, που παρέχει μεγάλη άνεση στη χρήση, έρχεται στο προσκήνιο με χαρακτηριστικά όπως δακτύλιο διαφράγματος που ανοίγει και κλείνει με ένα πλήκτρο και δύο κουμπιά συγκράτησης εστίασης που οι χρήστες μπορούν να αντιστοιχίσουν επιθυμητή λειτουργία στο σώμα της κάμερας.

Με τη βοήθεια μιας επικάλυψης φθορίου που εφαρμόζεται στον μπροστινό φακό, η βρωμιά που έχει κολλήσει στην επιφάνεια του φακού μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί. Χάρη στον αδιάβροχο και αντιανεμικό σχεδιασμό της, επιτρέπει στην κάμερα να χρησιμοποιείται με ασφάλεια ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας στον χρήστη περισσότερη ελευθερία κατά τη λήψη.