Ο Iron Man φέρεται να επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel

Ο Iron Man φέρεται να επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel

November 5, 2023 0 By admin

Το Marvel Cinematic Universe (MCU) έχει δει αρκετούς νέους υπερήρωες και υπερκακούς τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να λαχταρούν τους αρχικούς χαρακτήρες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της σειράς. Ένας από αυτούς είναι ο Iron Man.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Μπορεί να επιστρέψει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως Iron Man με ένα τόξο ιστορίας “πολυσύμπαν”.

Ένας τέτοιος δημοφιλής χαρακτήρας είναι ο Iron Man, τον οποίο υποδύεται ο Robert Downey Jr. Ο Ντάουνι Τζούνιορ πρόσφατα φημολογήθηκε ότι συμφώνησε απροσδόκητα να επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του υπερήρωα στο MCU.

Ντεμίρ Αδάμ

Downey Jr. Φόρεσε το κοστούμι του Iron Man για πρώτη φορά στην ομώνυμη ταινία του 2008, θέτοντας τις βάσεις για την επέκταση του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. Στο τέλος του Avengers: Endgame, ο Tony Stark, γνωστός και ως Iron Man, έκανε την απόλυτη θυσία για να σώσει το σύμπαν και πολλοί πιστεύουν ότι ήταν ο Downey Jr. Πίστευε ότι αυτό θα ήταν το τέλος του χαρακτήρα που απεικονιζόταν.

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel επηρεάστηκε επίσης από τις απεργίες των συγγραφέων του Χόλιγουντ

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel επηρεάστηκε επίσης από τις απεργίες των συγγραφέων του Χόλιγουντ

Λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών των συγγραφέων του Χόλιγουντ στην Αμερική, η διαδικασία των γυρισμάτων του «Deadpool 3» έχει διακοπεί και η κυκλοφορία της ταινίας έχει αναβληθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα στούντιο στο Twitter @MyTimeToShineH, η ιστορία μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα. Αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμα άγνωστες, η δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από έναν γνώστη έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στους λάτρεις της Marvel.

Η ανακοίνωση ακολουθεί την πρόσφατη αναφορά του Variety ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες για την επαναφορά του αρχικού καστ για τους Εκδικητές, επαναλαμβάνοντας τους ρόλους χαρακτήρων όπως ο Iron Man του Robert Downey Jr. και η Black Widow της Scarlett Johansson, που και οι δύο πέθαναν στο “Endgame”. “. Αυτό συμπίπτει με το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αν και η ιδέα της ανάστασης του Tony Stark μπορεί να φαίνεται τραβηγμένη, δεδομένων των τελευταίων στιγμών του χαρακτήρα του, το MCU έχει εμβαθύνει στην ιδέα του Multiverse από πρόσφατα. Αυτή η αφηγηματική συσκευή επιτρέπει την ύπαρξη διαφορετικών εκδοχών των χαρακτήρων, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή των αγαπημένων χαρακτήρων.

Το παιχνίδι του αγαπημένου χαρακτήρα της Marvel αποκαλύφθηκε μετά από 20 χρόνια!

Το παιχνίδι του αγαπημένου χαρακτήρα της Marvel αποκαλύφθηκε μετά από 20 χρόνια!

Το gameplay του Daredevil: The Man Without Fear, το οποίο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2004, αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό;

Επιπλέον, η ιδέα του Multiverse διευκόλυνε τη σύνδεση με προηγούμενες προσαρμογές της Marvel σε διαφορετικές περιόδους, συμπεριλαμβανομένης της τριλογίας του Spider-Man του Sam Raimi και των ταινιών X-Men της Fox. Ενώ μια συγκεκριμένη πτυχή της πιθανής επιστροφής του Downey Jr. παραμένει ασαφής, η πιθανότητα για μια τέτοια επιστροφή είναι σίγουρα εκεί.

Τι πιστεύετε αν επιστρέψει ο Iron Man; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.