Ο χαρακτήρας μας στο Starfield δεν θα ήταν σχεδόν βουβός

Ο χαρακτήρας μας στο Starfield δεν θα ήταν σχεδόν βουβός

August 29, 2023 0 By admin

RPG Το Starfield, το νεότερο παιχνίδι ρόλων επιστημονικής φαντασίας από την Bethesda, την πρώτη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για gaming, έρχεται πολύ σύντομα. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια προέκυψε για το παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει για όσους αγόρασαν την έκδοση Premium την 1η Σεπτεμβρίου και για όσους αγόρασαν τις εκδόσεις Standard και Game Pass στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο χαρακτήρας που παίξαμε είχε συνήθως την ίδια φωνή όπως στο Fallout 4.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Starfield και του Fallout 4 είναι ότι αυτή τη φορά η Bethesda επέλεξε έναν σιωπηλό ήρωα. Αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα, εξηγεί η εταιρεία.

starfield

Ο επικεφαλής σχεδιαστής Emil Pagliarulo μίλησε για την απόφαση της Bethesda να συμπεριλάβει τον σιωπηλό ήρωα στο επερχόμενο sci-fi RPG της σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Polygon. Όταν ρωτήθηκε αν η Bethesda κινούνταν προς αυτή την κατεύθυνση λόγω της αρνητικής αντίδρασης των θαυμαστών στο Fallout 4, ο Pagliarulo είπε ότι ήταν επίσης ένας παράγοντας.

Διέρρευσαν 42 λεπτά παιχνιδιού Starfield!

Διέρρευσαν 42 λεπτά παιχνιδιού Starfield!

Διέρρευσε ένα βίντεο παιχνιδιού 42 λεπτών του Starfield, του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού ρόλων της Bethesda με θέμα το διάστημα.

Ο εκφρασμένος χαρακτήρας του Fallout 4 έχει επικριθεί από τους θαυμαστές για την έλλειψη επιλογών διαλόγου, παρά τις περισσότερες από 13.000 γραμμές διαλόγου. Παρόλα αυτά, αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε ένα σημείο όπου η Bethesda ήθελε να εκφράσει τη φωνή του χαρακτήρα στο Starfield και μάλιστα ηχογράφησε μερικές γραμμές διαλόγου: «Προσλάβαμε έναν ηθοποιό, πήραμε τη φωνή, τον ακούσαμε και είπαμε «Ξέρεις, αυτός ο τύπος είναι πολύ συγκεκριμένος»..

Φαίνεται ότι οι σχεδιαστές του Starfield ήθελαν να βεβαιωθούν ότι οι παίκτες θα έχουν το μέγιστο εύρος έκφρασης. Φαίνεται ότι η Bethesda σκέφτηκε να φέρει περισσότερους από έναν ηθοποιούς φωνής ή απλώς να πάει με έναν “πιο κατάλληλο” ηθοποιό φωνής. Τελικά, ωστόσο, η Bethesda συνειδητοποίησε ότι δεν θα λειτουργούσε.

pagliarulo, «Συνειδητοποιήσαμε ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό και να αφήσουμε τον ηθοποιό να είναι αυτός που ήθελε ήταν να έχει έναν βουβό χαρακτήρα». είπε Ο Pagliarulo συνέχισε να κάνει εικασίες σχετικά με τον ρόλο ενός εκφρασμένου πρωταγωνιστή σε παιχνίδια AAA.

starfield

«Υπήρξε μια εποχή στη βιομηχανία που κάθε ήρωας είχε φωνή. Ήταν μια εκδήλωση AAA. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, «Ξέρεις, ίσως δεν είναι έτσι, ίσως αρέσει περισσότερο το παιχνίδι στους οπαδούς…» Οπότε παίξαμε διαφορετικά πράγματα. Στο Fallout 4 και σε άλλα RPG, υπάρχει πολλή διαμάχη αν στους παίκτες δεν αρέσει να διαβάζουν μια γραμμή διαλόγου, την απάντηση του παίκτη και μετά να κάνουν κλικ σε αυτήν (άλλη γραμμή ομιλίας) και να το λαμβάνουν.”

«Αλλά το πρόβλημα είναι, μετά το διαβάζεις, μετά κάνεις κλικ και πρέπει να περιμένεις να πουν το ίδιο πράγμα. Άρα δεν είναι και τέλειο. Έπειτα σκεφτήκαμε, «Τι θα γινόταν αν απλώς στείλαμε μήνυμα», και αυτό ήταν πραγματικά λυτρωτικό. Έχουμε πάνω από 200.000 γραμμές προφορικού διαλόγου στο Starfield, αλλά όχι φωνητικούς χαρακτήρες. Αυτό που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε έναν τόσο υπέροχο κόσμο ήταν ότι δεν είχαμε έναν κύριο χαρακτήρα με φωνή».

Ένταλμα σύλληψης για τη διαρροή του πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της χρονιάς!

Ένταλμα σύλληψης για τη διαρροή του πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της χρονιάς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, ο 29χρονος Darrin Harris, ο οποίος διέρρευσε το Starfield, συνελήφθη στην κομητεία Shelby του Τενεσί. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Θα δούμε πώς λειτουργεί η προσέγγιση του Starfield όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε Xbox Series X|S και PC την 1η Σεπτεμβρίου.