Ο παραγωγός της σειράς Breaking Bad θα εκπλήξει με νέα σειρά!

Ο παραγωγός της σειράς Breaking Bad θα εκπλήξει με νέα σειρά!

October 8, 2023 0 By admin

Ο Vince Gilligan, ο δημιουργικός παραγωγός του Breaking Bad, είναι εδώ με ένα απροσδόκητο έργο σειράς. Η Rhea Sighorn (Kim Wexler), η οποία εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά Better Call Saul, που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν, είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Gilligan, ο οποίος συνεχίζει να γυρίζει τη σειρά στην Αλμπέρκα του Νέου Μεξικού, με τη σειρά Breaking Bad, δεν φεύγει από το πατρικό του σπίτι στη νέα σειρά.

Μετά το Breaking Bad, η Gilligan επέστρεψε με μια σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Ο Βινς Γκίλιγκαν, ο οποίος είναι μεγάλο μέρος της ζωής μας εδώ και χρόνια χάρη στο Breaking Bad, φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα ιστορία με μερικά γνώριμα πρόσωπα. Στη δήλωσή του, ο Gilligan αποκάλυψε ότι έχουν σχεδόν τελειώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της σειράς. Ωστόσο, οι απεργίες από συγγραφείς και ηθοποιούς του Χόλιγουντ προκάλεσαν την καθυστέρηση της σειράς.

Ωστόσο, η Gilligan αποκάλυψε επίσης ότι έχουν ξαναρχίσει τα γυρίσματα. Στη συνέντευξή του, ο διάσημος παραγωγός εξήγησε ότι η σειρά είναι μια απαλή επιστημονική φαντασία. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία εκτός από το ότι η σειρά διαδραματίζεται στην Αλμπέρκα του Νέου Μεξικού.

Breaking Bad, Breaking Bad Παραγωγός, Better Call Saul, New Vince Gilligan, New Breaking Bad

Ο παραγωγός, που πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το Better Call Saul, έχει πλέον ξεφύγει εντελώς από τον κόσμο της παλιάς του σειράς. Δεδομένης όμως της επιλογής ηθοποιών και τοποθεσιών, φαίνεται ότι δεν το παράκανε.

Συναρπαστική ανακοίνωση: Το Cyberpunk 2077 έρχεται!

Συναρπαστική ανακοίνωση: Το Cyberpunk 2077 έρχεται!

Ανακοινώθηκαν οι εργασίες για ένα νέο live project για το Cyberpunk 2077, ένα από τα παγκοσμίως διάσημα παιχνίδια. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Μάλιστα, ο Βινς Γκίλιγκαν δεν απέχει πολύ από τις παραγωγές επιστημονικής φαντασίας του. Ο παραγωγός του «All the Hard» εργάστηκε για πολλά χρόνια ως συμπαραγωγός της σειράς «X-Files».

Η Gilligan, η οποία δεν έδωσε πολλά στοιχεία για τη σειρά, είπε ότι διαδραματίζεται στον κόσμο που ζούμε. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι από το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι αυτός ο κόσμος είναι μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Ενδιαφέρον έχει και σε ποιον ρόλο θα εμφανιστεί μπροστά μας η Ρία Ζέεχορν, η οποία έδειξε καλή ερμηνεία, ειδικά στο «Better Call Saul». Προς το παρόν είναι άγνωστο πού και πότε θα βγει στον αέρα η σειρά, την οποία ο Vince Gilligan περιγράφει ως απαλή επιστημονική φαντασία.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Μπορεί ο Γκίλιγκαν, ο οποίος απέδειξε τις ικανότητές του στο Breaking Bad and Better Call Saul, να πετύχει και με τη νέα σειρά;