Ο νέος στόχος του Elon Musk είναι το κουμπί “Like” στο Twitter

Ο νέος στόχος του Elon Musk είναι το κουμπί “Like” στο Twitter

August 30, 2023 0 By admin

Έλον Μετά την αγορά του Twitter, ο Μασκ συνεχίζει τις ριζικές αλλαγές στην πλατφόρμα. Ενώ άλλαξε το λογότυπο και το όνομα της πλατφόρμας με τα χρόνια, ο Μασκ έλαβε επίσης μέτρα για να αλλάξει το κουμπί “Μου αρέσει” του Twitter. Μέχρι στιγμής, η αντικατάσταση του κουμπιού «μου αρέσει» στο Twitter είναι προφανώς σε πειραματικό στάδιο. Η πλατφόρμα X άρχισε να κάνει τις πρώτες προσπάθειες με την ετικέτα πριν από αυτήν την αλλαγή.

Αλλάζει και το κουμπί Twitter Like;

Ο Έλον Μασκ δεν έκανε καμία δήλωση για αυτό το θέμα. Από την άλλη πλευρά, το λογότυπο X εμφανίζεται στην κινούμενη εικόνα του κουμπιού Like σε αναρτήσεις που γίνονται με χρήση της ετικέτας #BrandedFeatures στην πλατφόρμα X. Όταν συνδέεστε στο Twitter από υπολογιστή, βλέπετε τα λογότυπα X να ξεχύνονται από πάνω προς τα κάτω κατά την αναζήτηση την ίδια ετικέτα.

Τώρα ο Elon Musk προσπαθεί να αντικαταστήσει το κουμπί “μου αρέσει” στο Twitter με ένα X

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κινούμενα σχέδια στα κουμπιά like των κανονικών tweets. Αναρωτιέμαι επίσης αν ο Elon Musk θα βάλει ένα λογότυπο X αντί για το κουμπί like στο Twitter μετά από αυτή τη δοκιμή.

Τι άλλαξε ο Έλον Μασκ στην πλατφόρμα Χ που αντικατέστησε το Twitter;

Ο Μασκ, ο οποίος είχε μια μακρά μάχη με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έχει λάβει μέτρα για να αγοράσει την πλατφόρμα μετά από τον Ντόρσεϊ. Συγκεκριμένα, ο Μασκ διαμαρτύρεται για τον μεγάλο αριθμό ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα του Twitter. Ένας γνωστός επιχειρηματίας σκέφτεται μάλιστα να εισαγάγει έλεγχο ταυτότητας στην πλατφόρμα X για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Με το Twitter, ο Έλον Μασκ θα βρει δουλειά για όλους!

Με το Twitter, ο Έλον Μασκ θα βρει δουλειά για όλους!

Το Twitter ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα ανάρτησης θέσεων εργασίας. Προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές Blue.

Ο Μασκ άνοιξε επίσης την πόρτα σε μια νέα πλατφόρμα εσόδων με το έργο Twitter Blue. Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η υπηρεσία για πρώτη φορά, προκάλεσε αντιδράσεις μετά τη λήψη μπλε τικ που βρίσκονταν στα χέρια διασημοτήτων. Αυτά τα μπλε τσιμπούρια επιστράφηκαν αργότερα σε διασημότητες δωρεάν. Η αλλαγή του λογότυπου του Twitter και η αντικατάστασή του με ένα X εξακολουθεί να είναι ένα καυτό θέμα μεταξύ των χρηστών.

Το Twitter Blue, από την άλλη, οδήγησε την πλατφόρμα στην αύξηση των εσόδων σε σύγκριση με πέρυσι. Υπό αυτή την έννοια, μεταξύ των σημαντικών εξελίξεων είναι το γεγονός ότι η πλατφόρμα Χ διένειμε μερίδιο των διαφημιστικών εσόδων μεταξύ των παραγωγών περιεχομένου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι επίσης περίεργο εάν και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα κάνουν τέτοιες πληρωμές σε παραγωγούς περιεχομένου.

Το αν ο Elon Musk θα αντικαταστήσει την κόκκινη καρδιά που είναι το κουμπί “μου αρέσει” του Twitter με ένα λογότυπο X φαίνεται να πυροδοτεί μια νέα συζήτηση. Λοιπόν, πιστεύετε ότι το λογότυπο X θα πρέπει να αντικαταστήσει το κουμπί Like;