Ο ιδιοκτήτης και το υπουργείο προειδοποίησαν για ψεύτικες αναρτήσεις Togg

Ο ιδιοκτήτης και το υπουργείο προειδοποίησαν για ψεύτικες αναρτήσεις Togg

August 27, 2023 0 By admin

Τουρκία τοπικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον Togg σχετικά με τη χειραγωγική διαφήμιση από το Υπουργείο Εμπορίου Η εξήγηση έφτασε. Αναφέρεται ότι θα παρακολουθούνται άτομα που πουλούν αυτοκίνητα σε φουσκωμένες τιμές σε yellow sites. Με βάση αυτή τη δήλωση, το sahibinden.com άρχισε να τοποθετεί προειδοποιήσεις Togg στις διαφημιστικές σελίδες του.

Το Υπουργείο Εμπορίου και ο ιδιοκτήτης προειδοποίησαν για τις χειραγωγικές αναρτήσεις του Togg

Το Υπουργείο Εμπορίου δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα Togg στον ιστότοπο αγγελιών του. παράνομη τιμολόγηση ΚΑΙ με σύνθετες αξιώσεις αυτοκινήτων ξεκίνησε έρευνα. Υπουργείο; Σημείωσε ότι έχουν λάβει καταγγελίες για απόπειρες χειραγώγησης, όπως ανάρτηση αγγελιών για πώληση μεταχειρισμένων σε μηδενικές τιμές και μείωση τιμών με ανάρτηση νέων οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sahibinden.com, είπε ότι θα ξεκινήσουν έρευνα εναντίον όσων ανοίγουν διαφημίσεις σε κανονικές τιμές στον κίτρινο σελίδες και απαιτούν υπέρογκες αυξήσεις στα τηλεφωνήματα. Έχει δηλωθεί ότι τέτοιες απόπειρες χειραγώγησης κατά του Togg θα αποτραπούν και θα ληφθούν αποτρεπτικά μέτρα με νόμιμα μέσα.

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο Togg!

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο Togg!

Το εγχώριο και εθνικό αυτοκίνητο της Τουρκίας Togg συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό με τη σχεδίαση, την εμφάνιση και το στάδιο παραγωγής του. Επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο Togg στην Προύσα.

Επίσης στην ευχαριστήρια δήλωση για το έργο του Υπουργείου Εμπορίου Μείωση 95% στην παράνομη διαφήμιση. ανέφερε τι συνέβη. «Διαπιστώθηκε ότι νέα οχήματα εμφανίστηκαν ξαφνικά στο απόθεμα και σημειώθηκε ότι οι τιμές των νέων αυτοκινήτων και των μεταχειρισμένων είχαν αρχίσει να πέφτουν σοβαρά», αναφέρει η έκθεση.

Σχετικά με τις απροσδόκητες διαφημίσεις του Togg, είπε, “Το Υπουργείο Εμπορίου μας θα επιδιώξει σθεναρά τις απαραίτητες νομικές κυρώσεις κατά της TOGG, η οποία έχει κάνει μεγάλα βήματα ώστε να γίνει η δύναμη της αυτοκινητοβιομηχανίας, για χειραγώγηση και εξαπάτηση, καθώς και αποτρεπτικά μέτρα”. θα γίνει δεκτό γρήγορα».

SDNshiftdelete.net

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.