Ο θρυλικός πιλότος Solotürk αποχαιρέτησε το καθήκον του!

Ο θρυλικός πιλότος Solotürk αποχαιρέτησε το καθήκον του!

November 15, 2023 0 By admin

Το Solotürk, η εξαιρετική μονάδα επίδειξης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχει υποστεί μια σημαντική αλλαγή υπηρεσίας που έχει ενθουσιάσει όσους παρακολούθησαν τις επιδείξεις του. Ο θρυλικός πιλότος της ομάδας γιόρτασε την επέτειό του με ομιλίες για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας και αποχαιρέτησε το καθήκον του. Ας δούμε, λοιπόν, πιο αναλυτικά τι αλλαγές έχουν συμβεί στην ομάδα Solotürk, ένα από τα καμάρια της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Κάθε τέλος είναι μια εντελώς νέα αρχή. Αντίο 007…”

Από το 2010, όταν δημιουργήθηκε με το μαχητικό F-16C Block-30TM υπό τη διοίκηση της 3ης Κύριας Βάσης Jet της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν μαγέψει το κοινό με τις πολλές ακροβατικές πτήσεις που εκτελούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε πολλούς οργανισμούς όπως το Teknofest Μια σημαντική αλλαγή έγινε στο πλήρωμα πτήσης της Solotürk.

Ο Αντισυνταγματάρχης Emre Mert, ο θρυλικός πιλότος της ομάδας 007 με τις μοναδικές του κινήσεις, πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση από το αεροπορικό σόου που πραγματοποίησε για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Δημοκρατίας. Ο διοικητής της έβδομης μεραρχίας της Ομάδας Επίδειξης Solotürk, εκτός από τις μοναδικές ακροβατικές του κινήσεις σε προηγούμενες επιδείξεις, ήρθε στο προσκήνιο όταν πιστεύεται ότι πέρασε κάτω από μια γέφυρα λόγω της διαφοράς γωνιών σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης. παρουσιάστηκε στο Βόσπορο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο.

Οι κεραυνοί πέφτουν αεροπλάνα;

Οι κεραυνοί πέφτουν αεροπλάνα;

Τι θα συνέβαινε αν ο κεραυνός χτυπούσε τα αεροπλάνα που έχουν επίγνωση της ασφάλειας; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης Solotürk σχετικά με την παραίτηση του θρύλου του Solotürk αντισυνταγματάρχη Emre Mert: «Ο Αντισυνταγματάρχης Emre MERT, ο έβδομος διοικητής της ομάδας επίδειξης SOLOTÜRK, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της αεροπορίας με την υψηλή αυτοθυσία του και τις προσπάθειές του να εμφυσήσει την αγάπη για την αεροπορία στη νεολαία. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην πολύτιμη οικογένειά του καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ειρήνη. Κάθε τέλος είναι μια εντελώς νέα αρχή. Αντίο 007…”

Ο αντισυνταγματάρχης “007” Emre MERT SOLOTURK, του οποίου η θητεία στο SOLOTÜRK έληξε, παρέδωσε τα καθήκοντά του ως διοικητής του τμήματος “008” στον Ταγματάρχη Murat BAKICHI. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντισυνταγματάρχη Emre MERT για τις προσπάθειές του και την αξία που έχει προσθέσει στη SOLOTÜRK και του ευχόμαστε επιτυχία στην αεροπορική του καριέρα». συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

«Ο ήχος του πίδακα είναι ο ήχος της ελευθερίας».

Ο αντισυνταγματάρχης Emre Mert είπε σε βίντεο που κυκλοφόρησε για τον χωρισμό: «Κάθε τέλος σημαίνει αρχή. Θα μου λείψεις πολύ, σε αγαπώ πολύ. Ξεκίνησα λέγοντας ότι ο ήχος ενός τζετ είναι ο ήχος της ελευθερίας. Δώσαμε δεκάδες παραστάσεις στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Στην πραγματικότητα, στόχος μας ήταν να δείξουμε παντού τη δύναμη, τη δύναμη και τη δύναμη του τουρκικού έθνους. Θα μου λείψεις.

Έχω την τιμή να πραγματοποιήσω την επετειακή μου πτήση στις 29 Οκτωβρίου παρουσία του Προγόνου μας και να πραγματοποιήσω την τελευταία μου πτήση για να γιορτάσω τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας μας στις 29 Οκτωβρίου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το θέμα. Χαιρετίζω τους μικρούς μου φίλους με αγάπη και σεβασμό. Τους καλωσορίζουμε κι εμείς. Ευχαριστώ πολύ. Ο Θεός να σε έχει καλά, λέω, αντίο ». Είπε αντίο.

Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Πώς σας φαίνεται η εκπομπή Solotürk; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.