Ο Ζούκερμπεργκ έκλεισε τη σελίδα για να μοιράζεται νέα από την Παλαιστίνη

Ο Ζούκερμπεργκ έκλεισε τη σελίδα για να μοιράζεται νέα από την Παλαιστίνη

October 14, 2023 0 By admin

Οι μακροχρόνιες συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης μετατράπηκαν σε άλλη διάσταση στις αρχές Οκτωβρίου. Η άμεση απάντηση του Ισραήλ στη βίαιη επίθεση της Χαμάς εναντίον αμάχων προκάλεσε ομοίως αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να κλείσει τη σελίδα του Quds News Network, η οποία δημοσίευσε ειδήσεις για την Παλαιστίνη σε αυτό το συγκρουσιακό περιβάλλον. Η σελίδα του Quds News Network στο Facebook είχε μια σημαντική λειτουργία ως η μεγαλύτερη παλαιστινιακή σελίδα ανταλλαγής ειδήσεων.

Γιατί το Facebook αποφάσισε να κλείσει την παλαιστινιακή σελίδα ειδήσεων Quds News Network;

Νωρίτερα, ο Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να κλείσει φιλορωσικές σελίδες ειδήσεων μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, παρά την επίθεση στη Γάζα αυτή τη φορά, ο Mark Zuckerberg έκλεισε την παλαιστινιακή σελίδα ειδήσεων.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν το Ισραήλ πίεσε το Facebook να λάβει αυτή την απόφαση. Αποφασίστηκε να κλείσει προς το παρόν η σελίδα του Quds News Network στο Facebook. Ωστόσο, η σελίδα στο Instagram είναι ακόμα ενεργή.

Απόφαση για κλείσιμο των ειδήσεων Quds, σελίδα ειδήσεων για την Παλαιστίνη, Zuckerberg Palestine, Zuckerberg Ισραήλ

Η εν λόγω σελίδα δημοσιεύει σημαντικά μηνύματα σχετικά με απώλειες αμάχων μετά την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα. Κλείνοντας αυτή τη σελίδα, το Facebook έκλεισε μια σημαντική πηγή από την οποία ο κόσμος λαμβάνει ειδήσεις από την Παλαιστίνη.

Η συγκλονιστική δήλωση του CEO του Instagram: Η Apple δεν είναι προτεραιότητα για εμάς!

Η συγκλονιστική δήλωση του CEO του Instagram: Η Apple δεν είναι προτεραιότητα για εμάς!

Συνεχίζουν να φτάνουν νέες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Instagram για iPad. Ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram έκανε μια συγκλονιστική δήλωση για αυτό το θέμα!

Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση στον Mark Zuckerberg, ο οποίος ελέγχει πλέον μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το WhatsApp.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Πιστεύετε ότι είναι σωστό να κλείσει η σελίδα του Palestinian Quds News Network στο Facebook που μοιράζεται ειδήσεις για την Παλαιστίνη και δημοσιεύει εικόνες συντριμμιών από την περιοχή και ζητά βοήθεια; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.