Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei λέει ότι είναι θαυμαστής της Apple

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei λέει ότι είναι θαυμαστής της Apple

September 21, 2023 0 By admin

Λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ το 2019, η Huawei αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα εφοδιασμού. Ωστόσο, η μάρκα, η οποία γνώρισε σημαντική πτώση στην αξία της εταιρείας, προσπαθεί να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση.

Σήμερα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Huawei, Ρεν Ζενγκφέι, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Apple σε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε. Αυτή η δήλωση προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο της τεχνολογίας. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ο ιδρυτής της Huawei: «Δεν θα ήταν υπερβολή να με αποκαλούν φαν της Apple»

Μιλώντας στον Διεθνή Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Προγραμματισμού που χρηματοδοτείται από την Huawei, ο Ren Zhengfei ακολούθησε μια εκπληκτική προσέγγιση στον ανταγωνισμό στον κόσμο της τεχνολογίας. μήλοΕξέφρασε τον θαυμασμό του.

Εκφράζοντας τον σεβασμό του για τα προϊόντα της Apple και της Apple, ο επιχειρηματίας σημείωσε ότι σκέφτονται συνεχώς γιατί τα προϊόντα της μάρκας είναι τόσο καλά. Σημείωσε επίσης ότι η Apple είναι δάσκαλος γιατί δίνει στην Huawei την ευκαιρία να βελτιωθεί κάνοντας συγκρίσεις.

Η Γερμανία απαγόρευσε τη Huawei και την ZTE!  Να γιατί

Η Γερμανία απαγόρευσε τη Huawei και την ZTE! Να γιατί

Μετά την απόφαση των ΗΠΑ, η Γερμανία πρόκειται να λάβει μια σημαντική απόφαση για εταιρείες όπως η Huawei και η ZTE. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Στο τέλος, ο Zhengfei τόνισε ότι το να αποκαλεί τον εαυτό του φαν της Apple δεν θα ήταν υπερβολή. Το γεγονός ότι ένας γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια τέτοια δήλωση ανοίγει μια νέα προοπτική για το πώς οι κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας βλέπουν τις ξένες μάρκες.

μήλο ΚΑΙ Huawei, είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά των smartphone. Λήψη σταθερής στάσης κατά των κυρώσεων Huaweiπρόσφατα κορυφαίο μοντέλο Σύντροφος 60Εισήγαγε Η μάρκα έχει τον δικό της επεξεργαστή Kirin 9000sΧάρη σε αυτή τη συσκευή έφερε στα πόδια τους ακόμη και τις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα, λέγοντας ότι η εταιρεία δεν διέθετε την τεχνολογία για την παραγωγή αυτού του επεξεργαστή.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.