Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Life Valley ξεκινά!

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Life Valley ξεκινά!

October 2, 2023 0 By admin

Το Crowdfunding Platform Basefunder σε συνεργασία με την εφημερίδα «Οικονομία» υλοποιεί ένα ανταγωνιστικό έργο για την προώθηση υποσχόμενων startups και τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στο κεφάλαιο.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Life Valley ξεκινά!

Στον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας που ονομάζεται «Valley of Life», που θα μεταδοθεί στα κανάλια YouTube Basefunder και Ekonomi Newspaper, οι συμμετέχοντες θα υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα ενώπιον κριτικής επιτροπής για 12 εβδομάδες. Μεταξύ των startups που πέρασαν στον τελικό, οι startups που κρίθηκαν κατάλληλες από την επενδυτική επιτροπή της Basefunder θα ξεκινήσουν μια καμπάνια crowdfunding στο τελικό μέρος του διαγωνισμού.

Από την εβδομάδα 1 έως την εβδομάδα 12 του διαγωνισμού, πέντε startups θα ανεβαίνουν στη σκηνή κάθε εβδομάδα στα κανάλια τους στο YouTube, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους σε εθνικό κοινό. Από τις τεχνολογικές καινοτομίες έως τις βιώσιμες λύσεις, θα δούμε ένα ευρύ φάσμα ιδεών που διαμορφώνουν το μέλλον.

Θα παρευρεθεί ο Έλον Μασκ στο Technofest;  Ανακοινώθηκε επίσημα!

Θα παρευρεθεί ο Έλον Μασκ στο Technofest; Ανακοινώθηκε επίσημα!

Θα παρευρεθεί ο Έλον Μασκ στο Technofest; Η επίσημη δήλωση έγινε πολύ πρόσφατα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα!

Μετά από 12 εβδομάδες έντονου ανταγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.Τη 13η εβδομάδα οι 5 φιναλίστ startups θα ανέβουν ξανά στη σκηνή και θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες crowdfunding τους όπως αποφάσισε η επενδυτική επιτροπή της Basefunder.

Ο ιδρυτής της Vispera, Prof. Γιατρός. https://www.yasamvadisi.com για τον διαγωνισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τον Aytül Erçil, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Türkonfed και αντιπρόεδρο του Gürok Group Esin Güral Argat, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εφημερίδας Ekonomi Hakan Guldag, τον ιδρυτή του Shift Delete, Hakki Alkan και τον ιδρυτή του Basefunder, Mehmet Dolgan. Οι αιτήσεις κριτικής επιτροπής γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα του tr.