Ο ανταγωνιστής της Rolls-Royce HONGQI E-HS9 κυκλοφόρησε στην Τουρκία

Ο ανταγωνιστής της Rolls-Royce HONGQI E-HS9 κυκλοφόρησε στην Τουρκία

November 2, 2023 0 By admin

Αυτοκίνητο Η δραστηριότητα της αγοράς συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη. Ειδικά δεδομένης της ραγδαίας ηλεκτροδότησης του κλάδου, οι κατασκευαστές που εργάζονται χρόνια στον τομέα αυτό αποχαιρετούν τα αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης. ηλεκτρικός στους κινητήρες Άρχισαν να συγκεντρώνονται. Υπάρχουν σημαντικά γεγονότα στη χώρα μας σχετικά με αυτό το θέμα. Τελικά κινέζικα Ένα ανταγωνιστικό μοντέλο της Rolls-Royce SUV κυκλοφόρησε στην Τουρκία.

Το HONGQI E-HS9 βρίσκεται επίσημα στην Τουρκία

Συμπεριλαμβανομένων των Yeniköy Motors και Aston Martin Turkey D&D Motor Vehicles Inc., η πολυτελής μάρκα του Ομίλου Faw, μιας από τις διάσημες κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες, λάνσαρε το ηλεκτρικό μοντέλο HONGQI E-HS9 στην Τουρκία. Προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία χρήστη από τη σχεδίαση αυτοκινήτου έως τα χαρακτηριστικά και λανσάρεται ως ανταγωνιστής της Rolls-Royce στη χώρα καταγωγής της.

Ομάδα FAWπου παράγονται στον τομέα της πολυτελείας για αρχηγούς κρατών και υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους. HONGQI E-HS9, ταυτότητα πολυτέλειας μέσω της εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης αντανακλά και Ύψος 1731 χλστ ΚΑΙ 2010 χλστ Με το πλάτος του, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Πώληση καλύτερα από την Tesla: χρησιμοποιήσαμε BYD ATTO 3!  Είναι τόσο καλό όσο λένε;

Πώληση καλύτερα από την Tesla: χρησιμοποιήσαμε BYD ATTO 3! Είναι τόσο καλό όσο λένε;

Με την είσοδό της στην τουρκική αγορά, η BYD κυκλοφόρησε το μοντέλο ATTO 3, το οποίο τραβάει την προσοχή με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Το δοκιμάσαμε επίσης κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής οδήγησης.

HONGQI E-HS9; 245 kW Ισχύς 551 ίπποι ηλεκτρικός στον κινητήρα ιδιοκτήτης. Την ίδια στιγμή 751 Nm ροπής Εκτός από την ικανότητα παραγωγής Επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπταΕμφανίζεται μπροστά στους οδηγούς. Επιπλέον, προσφέρει αυτονομία περίπου 480 km με μπαταρία 99 kWh.

Το όχημα διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν την οδηγική ευκολία, την άνεση και, κυρίως, την ασφάλεια. Τέλος, όταν κοιτάμε τον ιστότοπο του διανομέα αυτοκινήτων στην Τουρκία, 8 εκατομμύρια 400 χιλιάδες TLΒλέπουμε ότι η τιμή του είναι .

Απευθυνόμενος στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στη βραδιά, η D&D Motorlu Vehicles A.Ş. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νεβζάτ Καγιά: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να μοιραστούμε μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισαγάγουμε την HONGQI, την πολυτελή μάρκα του ομίλου Faw, του πιο διάσημου κινεζικού κατασκευαστή αυτοκινήτων, στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τον ενθουσιασμό της παροχής μοναδικής πολυτέλειας στους χρήστες στην Τουρκία με το ηλεκτρικό μοντέλο HONGQI E-HS9, το οποίο είναι το επίσημο αυτοκίνητο του Προέδρου της Κίνας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο να μας φέρει κοντά σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά», είπε.