Ο Έλον Μασκ επικρίνει το iPhone 15 πριν από την παρουσίαση

Ο Έλον Μασκ επικρίνει το iPhone 15 πριν από την παρουσίαση

September 11, 2023 0 By admin

iPhone 15 Ώρες απομένουν μέχρι την εκτόξευση. Η νέα σειρά smartphones, που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Wonderlust, θα προσφέρει κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση και την κάμερα. Αλλά φαίνεται ότι δεν αρέσουν σε όλους αυτές οι καινοτομίες. Ακόμη και ένας από αυτούς τους ανθρώπους Έλον Μασκ.

Elon Musk: Η κάμερα του iPhone 15 αυξήθηκε μόνο κατά 10 τοις εκατό;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και του X, Έλον Μασκ, άφησε ένα επικριτικό σχόλιο στην τελευταία ανάρτηση του iPhone 15. Ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι «δεν είναι σίγουρος» ποιες βελτιώσεις θα υπάρξουν μεταξύ του iPhone 15 και των προηγούμενων μοντέλων.

Πρότεινε ότι η μόνη σημαντική αναβάθμιση στα νέα μοντέλα μπορεί να είναι η κάμερα. Το δήλωσε μάλιστα επικριτικά και είπε:Δεν μπορώ να διακρίνω τη διαφορά μεταξύ του τρέχοντος iPhone μου και των προηγούμενων εκδόσεων. Είναι η κάμερα 10 τοις εκατό καλύτερη;” αυτός είπε.

Άσχημα νέα για τον Έλον Μασκ: Η FAA ασκεί βέτο στην επανεκκίνηση του Starship!

Άσχημα νέα για τον Έλον Μασκ: Η FAA ασκεί βέτο στην επανεκκίνηση του Starship!

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο πύραυλος Starship είναι έτοιμος για εκτόξευση. Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ δεν επέτρεψε την εκ νέου εκτόξευση του πυραύλου.

Πολλοί χρήστες Android επικρίνουν την Apple εδώ και χρόνια. Η Apple δεν έχει κάνει καμία σημαντική αλλαγή σχεδιασμού με το iPhone 12. Ένα δυναμικό νησί έγινε επίσης αντικείμενο συζήτησης. Δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι ο Elon Musk χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή το iPhone 14 Pro Max.

Να σημειωθεί επίσης ότι η κριτική του CEO της Tesla για το iPhone 15 δεν έμεινε αναπάντητη. Ορισμένοι χρήστες βρήκαν αστείο το γεγονός ότι ο Musk έκανε ένα τέτοιο σχόλιο αφού τους υπενθύμισε τα νέα χαρακτηριστικά του X.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ επικρίνει τα προϊόντα της Apple. Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος αστειεύτηκε απροσδόκητα για το Vision Pro της Apple, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, υποτίμησε τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας. Επιπλέον, η τιμή των 3.499 δολαρίων του Vision Pro δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Μασκ.