Οι χρήστες Android θα ανακουφιστούν: το πλήθος των ειδοποιήσεων έχει φύγει!

Οι χρήστες Android θα ανακουφιστούν: το πλήθος των ειδοποιήσεων έχει φύγει!

November 2, 2023 0 By admin

Οι χρήστες Android λαμβάνουν πολλές ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Google κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, η κατάργηση αυτών των ενοχλητικών ειδοποιήσεων μία προς μία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη μερικές φορές. Με την τελευταία ενημέρωση, η εφαρμογή Android της Google θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το ιστορικό ειδοποιήσεών τους.

Η εφαρμογή Google για Android θα φέρει τις ειδοποιήσεις σας κάτω από μια στέγη!

Android Για Google Η εφαρμογή στέλνει συχνά ειδοποιήσεις για θέματα που γνωρίζει ότι ακολουθείτε. Αυτές οι ειδοποιήσεις ενοχλούν πολλούς χρήστες επειδή καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην οθόνη. Ωστόσο, υπάρχει μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις για θέματα όπως τα αποτελέσματα των αγώνων, ο καιρός και οι συνθήκες του δρόμου.

Οι χρήστες Android θα ανακουφιστούν.  Το πλήθος των μηνυμάτων εξαφανίζεται!

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για χρήστες Android. Με αυτήν την ενημέρωση, μια νέα λειτουργία που ήταν διαθέσιμη στους κατόχους iPhone με iOS 17.1 θα είναι πλέον διαθέσιμη και στο Android. Με ενημέρωση Google Γνωστοποίηση συναντιέμαι Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε τις ειδοποιήσεις που δεν διαβάσατε αργότερα.

Γιατί ορισμένα τηλέφωνα Android λαμβάνουν λιγότερες ενημερώσεις και κάποια περισσότερα;

Γιατί ορισμένα τηλέφωνα Android λαμβάνουν λιγότερες ενημερώσεις και κάποια περισσότερα;

Ο CEO της Google, Sundar Pichai, εξήγησε επιτέλους γιατί τα τηλέφωνα Android λαμβάνουν τόσες πολλές διαφορετικές ενημερώσεις.

Επίσης, η παλαιότερη ειδοποίηση που ελήφθη θα βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών. Επιπλέον, τα στιγμιότυπα οθόνης που προέκυψαν έδειξαν εκπληκτικές λεπτομέρειες. Ειδοποιήσεις με εικόνες από παλιά σε νέα Μπορεί επίσης να επεξεργαστεί σωστά. Εξαρτάται από τις προτιμήσεις του χρήστη.

Όταν κάνετε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στις συσσωρευμένες ειδοποιήσεις, θα δείτε τρεις εναλλακτικές. αυτά τα; αφαιρώ, στέλνοντας τέτοια μηνύματα ΚΑΙ δώστε ανατροφοδότηση. Με αυτές τις επιλογές, οι χρήστες κάνουν τις ειδοποιήσεις τους ακόμα πιο προσωπικές.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη λειτουργία ειδοποιήσεων Android της Google; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!