Οι στίχοι του Spotify ενδέχεται να είναι αποκλειστικά για συνδρομητές Premium

Οι στίχοι του Spotify ενδέχεται να είναι αποκλειστικά για συνδρομητές Premium

September 6, 2023 0 By admin

Spotify, άρχισε να δοκιμάζει μια αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των χρηστών. Σύμφωνα με τους νέους ισχυρισμούς, η εταιρεία στίχοι τραγουδιού Μόνο Spotify Premium θέλει να το κάνει ξεχωριστό για τους συνδρομητές του. Η κίνηση ακολουθεί τα βήματα του Έλον Μασκ, ο οποίος πρόσφατα έκανε κάποιες λειτουργίες του Twitter διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές του Blue.

Οι στίχοι του Spotify θα είναι αποκλειστικά για τους συνδρομητές Premium

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να επικρίνουν τις δοκιμές του Spotify. Τα μέλη του Spotify στις ΗΠΑ ανέφεραν ότι είδαν το μήνυμα “Απολαύστε τους στίχους με το Spotify Premium” όταν προσπάθησαν να δουν τους στίχους.

Οι στίχοι είναι πλέον διαθέσιμοι σε όλους τους χρήστες, είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν. Επιπλέον, στα υποστηριζόμενα τραγούδια, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό το μέρος του τραγουδιού πατώντας τους στίχους. Όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν πλέον να γίνουν αποκλειστικά στο Premium.

32345234234

Μιλώντας για το θέμα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Spotify, CJ Stanley, επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζουν την αλλαγή. «Εκτελούμε τακτικά μια σειρά από δοκιμές στο Spotify, μερικές από τις οποίες ανοίγουν το δρόμο για την ευρύτερη εμπειρία χρήστη, ενώ άλλες εξυπηρετούν μόνο μια σημαντική λειτουργία εκμάθησης», είπε.

Αυτή η δοκιμή έρχεται αμέσως μετά την αύξηση των τιμών του Spotify πριν από λίγους μήνες. Με τη λύση του προηγούμενου μήνα προσφέρθηκαν 29,99 TL το μήνα. Ατομική συνδρομή πακέτο για 39,99 TL διαγράφηκε Το πακέτο Duo από 39,99 TL αυξήθηκε σε 54,99 TL.

Η δωρεάν έκδοση του Spotify περιλαμβάνει διαφημίσεις μεταξύ τραγουδιών και ορισμένους περιορισμούς κατά την αναπαραγωγή. Η Apple Music, ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, δεν προσφέρει δωρεάν επίπεδα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων…