Οι πωλήσεις togg χωρίς κληρώσεις ξεκινούν το 2024!

Οι πωλήσεις togg χωρίς κληρώσεις ξεκινούν το 2024!

November 9, 2023 0 By admin

Η Togg πουλά τώρα το μοντέλο T10X σε πελάτες που έχουν επιλεγεί μέσω κλήρωσης. Μεταξύ των 177.467 προπαραγγελιών που έγιναν τους τελευταίους μήνες, οι ιδιοκτήτες των πρώτων 20.000 μοντέλων Togg T10X ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο. Μετά από αυτή τη διαδικασία άρχισαν σταδιακά οι διανομές. Πολλοί άνθρωποι Πότε είναι η πώληση χωρίς κουκούλα Togg; θα ξεκινήσει άρχισε να ρωτάει.

Το Togg T10X θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την Trumore το 2024

Η εγχώρια μάρκα αυτοκινήτων Togg αυξάνει την παραγωγική της ικανότητα κάθε μήνα. Η ημερήσια παραγωγή αυξήθηκε στα 280 αυτοκίνητα από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία. Το 2023, σχεδιάζεται να φτάσει σε παραγωγική ικανότητα 80.000 μονάδων.

εναλλαγή

Με ραγδαία αύξηση της παραγωγής θα ξεκινήσει η περίοδος των εκπτώσεων χωρίς κλήρωση. Στις δηλώσεις της εταιρείας αναφέρεται ότι οι παραδόσεις βάσει παραγγελίας θα ξεκινήσουν το 2024. Αντίστοιχα, το 2024 θα πραγματοποιηθούν πωλήσεις κυρίως σε 20.000 βασικούς και 20.000 εφεδρικούς πελάτες, που καθορίστηκαν από τη φετινή κλήρωση.

Η Tofaş εγκαινιάζει την παραγωγή στο σπίτι: Έρχεται ο αδελφός Doblo!

Η Tofaş εγκαινιάζει την παραγωγή στο σπίτι: Έρχεται ο αδελφός Doblo!

Tofash; Θα παράγει ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με κωδικό KO για τις μάρκες Fiat, Peugeot, Opel και Citroen. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Με την επίτευξη του σχεδίου παραγωγής των 80.000 το 2023, το υπόλοιπο 60 χιλιάδες μονάδες T10X Δεν προβλέπεται να πουληθεί με κλήρωση. Οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν Togg θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στην Trumore, την ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας.

Οι πελάτες που πληρώνουν την προκαταβολή μέσω της εφαρμογής Trumore θα μπορούν να λάβουν το T10X εντός προκαθορισμένων χρονικών πλαισίων. Προσλήψεις για φέτος Το ποσό της αρχικής εισφοράς είναι 60 χιλιάδες TL συνέβη Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία για το 2024 δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

SDNshiftdelete.net

Έτσι, η εγχώρια μάρκα αυτοκινήτων θα στραφεί σε ένα σύστημα πωλήσεων χωρίς λοταρία από το 2024. Οι πελάτες μπορούν πλέον να παραγγείλουν μέσω του Trumore και να λάβουν γρήγορη παράδοση.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!