Οι περιγραφές για το Realme GT 5 έχουν φτάσει!  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Οι περιγραφές για το Realme GT 5 έχουν φτάσει! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

August 27, 2023 0 By admin

realme έκανε νέες δηλώσεις για το νέο της smartphone GT 5. Η εταιρεία ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της κάμερας του υψηλής τεχνολογίας Realme GT 5. Εδώ είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 Realme GT 5Όλες οι ελεγμένες ιδιότητες.

Η Realme αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της κάμερας GT 5

Η Realme επιβεβαίωσε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά για το GT 5 μέσω των εικόνων που μοιράστηκε. Υπάρχουν νέες πληροφορίες από την πλευρά της κάμερας. Το Realme σήμερα διαθέτει GT 5 με OIS 50 MP Sony IMX890 Επιβεβαιώθηκε ότι θα έρθει με φακό. Το GT 5, το οποίο θα έχει μια macro κάμερα 2 megapixel δίπλα στην κύρια κάμερα, 8 megapixel Ολοκληρώνει τη ρύθμιση της τριπλής κάμερας με την εξαιρετικά ευρεία κάμερά του. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του το κάνει να μοιάζει σαν να έχει δύο κάμερες από απόσταση.

Το GT 5 από την άλλη Wi-Fi 7 Η Realme, η οποία λέει ότι θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα, θα υποστηρίζει επίσης ένα προηγμένο σύστημα εντοπισμού θέσης GPS τριών συχνοτήτων. Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, μια συσκευή που επιτυγχάνει χαμηλότερη καθυστέρηση στα παιχνίδια θα παράγει πιο ακριβή αποτελέσματα στο πρόγραμμα χαρτών.

Το Realme GT 5, το οποίο θα διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών στο μπροστινό μέρος, 144 Hz Θα προσφέρει ρυθμό ανανέωσης και ποιότητα εικόνας Full HD +. Τεχνολογία Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 GT 5, το οποίο θα λάβει από τον επεξεργαστή του, 24 GB‘μέχρι RAM LPDDR5x Ενισχύστε τη δύναμη της μνήμης σας.

Παρουσιάζουμε το Realme 11x 5G, το οποίο προσελκύει την προσοχή σε προσιτή τιμή!

Παρουσιάζουμε το Realme 11x 5G, το οποίο προσελκύει την προσοχή σε προσιτή τιμή!

Η Realme βάζει μια άλλη συσκευή στα ράφια που τραβάει την προσοχή με την τιμή της. Η εταιρεία μπήκε στη σκηνή με το μοντέλο Realme 11x 5G.

Όλο αυτό το σύστημα λειτουργεί Διεπαφή Realme 4.0 βασισμένη στο Android 13 Η συσκευή, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με λειτουργικό σύστημα, θα προσφέρει επιλογές αποθήκευσης δεδομένων UFS 4.0 έως 1 TB. Επίσης, είναι ενδιαφέρον ότι αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα μας ότι υπάρχουν δύο επιλογές στην πλευρά της μπαταρίας.

Στις δηλώσεις που έγιναν το Realme GT 5 4600 mAh ΚΑΙ 5240 mAh Ακούσαμε ότι θα έρθει με δύο διαφορετικές επιλογές μπαταρίας. Για μπαταρία 4600 mAh Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 240 W GT 5, που θα φέρει μαζί του, στην έκδοση 5240 mAh Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 150 W προσφορές

Το GT 5, που θα φτάσει στις 28 Αυγούστου με όλες τις λεπτομέρειες και τα ζωντανά οπτικά του, θα αποκαλύψει την τιμή του την ίδια μέρα. Ας δούμε σε τι τιμή θα είναι διαθέσιμο προς πώληση το Realme GT 5; Πιστεύετε ότι το Realme GT 5 θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.