Οι λειτουργίες του OnePlus Pad Go αποκαλύφθηκαν πριν από την κυκλοφορία!

Οι λειτουργίες του OnePlus Pad Go αποκαλύφθηκαν πριν από την κυκλοφορία!

September 26, 2023 0 By admin

Κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος παπούτσι με το μοντέλο δισκίο στην αγορά μπήκε σε OnePlusετοιμάζεται να παρουσιάσει το μοντέλο Pad Go πολύ σύντομα. Υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με το tablet, επομένως δεν υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το είδος της εμπειρίας χρήστη που θα προσφέρει. Μια πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει όλες τις προδιαγραφές πριν από την κυκλοφορία του tablet.

Τι θα προσφέρει στους χρήστες το OnePlus Pad Go;

Ξεχωρίζει στον κλάδο για την προέλευσή του mukul sharmaανερχόμενος OnePlus PadGo αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Κατά συνέπεια, το δισκίο; Θα διαθέτει οθόνη LCD 11,35 ιντσών με ανάλυση 2,4K και λόγο διαστάσεων 7:5. Να προσθέσουμε ότι το προϊόν ζυγίζει 523 γραμμάρια.

Ο επεξεργαστής που θα λειτουργεί στο tablet δεν είναι ακόμη σαφής. Ωστόσο, σύμφωνα με τον leaker, θα αντιμετωπίσουμε ένα chipset MediaTek μεσαίας κατηγορίας σε αυτό το στάδιο. Από την άλλη, το προϊόν 4G LTE Σημειώστε επίσης ότι θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα.

Ένα προσιτό smartphone Vivo εμφανίστηκε για πρώτη φορά!

Ένα προσιτό smartphone Vivo εμφανίστηκε για πρώτη φορά!

Το επερχόμενο μοντέλο Vivo Y72s εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Bluetooth SIG με τον αριθμό V2322. Εδώ είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για το smartphone!

Στο μοντέλο 8 GB μνήμης RAM ΚΑΙ 256 GB εσωτερικής μνήμης αυτό θα περιλαμβάνει Ταυτόχρονα, στους χρήστες θα προσφέρεται επίσης υποστήριξη για κάρτες microSD, η οποία σας επιτρέπει να επεκτείνετε τον χώρο αποθήκευσης. Το προϊόν θα τρέχει το ColorOS 13.2 που βασίζεται στο Android 13 εκτός συσκευασίας.

OnePlusμε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, pad για να πάει μοιράστηκε το σχέδιο του μοντέλου. Κατά συνέπεια, ο σχεδιασμός του tablet είναι πολύ παρόμοιος με το τυπικό Pad. Η πιο σημαντική αλλαγή εδώ είναι ότι το πίσω πάνελ χωρίζεται σε δύο μέρη: ματ και γυαλιστερό. Από την άλλη πλευρά, λεπτομέρειες όπως η κάμερα στο επάνω μέρος του κέντρου και τα λεπτά πλαίσια στο προηγούμενο μοντέλο φαίνονται επίσης σε αυτό το προϊόν. Τέλος, θα έχει τιμή 240$.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!