Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

October 18, 2023 0 By admin

Το Apple Watch έχει γίνει μια από τις έξυπνες συσκευές που κατέχουν σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας. Τα έξυπνα ρολόγια, που είναι ένα απαραίτητο προϊόν ειδικά για χρήστες που είναι πολύ απασχολημένοι με τα τηλέφωνά τους, έχουν επίσης φέρει ορισμένα προβλήματα. Η Apple παλεύει με αυτό το πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Ακολουθεί το πρόβλημα με το συνεχές τρεμόπαιγμα της οθόνης του Apple Watch και οι λεπτομέρειες του…

Τι προκαλεί το πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης σε συνεχή λειτουργία στο Apple Watch; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ορισμένοι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν τρεμόπαιγμα ή τρεμόπαιγμα της οθόνης όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πάντα ενεργή. Αν και αρχικά φαινόταν ότι ήταν ένα πρόβλημα που προκλήθηκε από την οθόνη, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άλλο πρόβλημα στο παρασκήνιο. Τα σχόλια σε αυτό το νήμα ισχυρίζονται ότι η οθόνη τρεμοπαίζει σαν παλιές οθόνες τηλεοράσεων, σβήνει και ανάβει ξανά.

Apple Watch

Τα καλά νέα είναι ότι η Apple γνωρίζει το πρόβλημα. Σύμφωνα με τις σημειώσεις της υπηρεσίας για το θέμα, η Apple ερευνά την πηγή του σφάλματος. Αν και το σημείωμα που στάλθηκε την Τρίτη δεν διευκρίνιζε σε ποια μοντέλα Apple Watch είναι το πρόβλημα, οι αναφορές δείχνουν ότι εμφανίζεται στο μοντέλο Apple Watch Ultra 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα με το watchOS 10 και μεταγενέστερο.

Αυτή τη φορά είναι πραγματικά: Το Twitter επιτέλους πληρώθηκε!

Αυτή τη φορά είναι πραγματικά: Το Twitter επιτέλους πληρώθηκε!

Αυτή τη φορά συνέβη πραγματικά. Το Twitter συνεχίζει πλέον τη ζωή του επί πληρωμή! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το πρόβλημα συνεχίζεται με την οθόνη να τρεμοπαίζει, να σβήνει και να ενεργοποιείται ξανά. Αυτό το διακοπτόμενο πρόβλημα εμφανίζεται πιο συχνά όταν η οθόνη είναι πάντα ενεργοποιημένη. Ένα άλλο ζήτημα έχει επισημανθεί, αλλά αυτό το ζήτημα δεν αναφέρεται ακόμη στα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων της Apple. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, υπάρχουν αλλαγές στις λειτουργίες του ρολογιού.

Ένα ζήτημα που αναφέρεται σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού είναι ότι τα εικονίδια λειτουργιών των μοντέλων ρολογιών γίνονται ροζ για κάποιο χρονικό διάστημα όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη, αλλά αυτό επιλύεται αργότερα. Εν τω μεταξύ, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες ρολογιού. Όσον αφορά το ζήτημα, η Apple αναμένεται να διορθώσει τα προβλήματα κυκλοφορώντας μια νέα ενημέρωση.