Οι εκπαιδευτικές εκπτώσεις της Apple σας περιμένουν!

Οι εκπαιδευτικές εκπτώσεις της Apple σας περιμένουν!

August 31, 2023 0 By admin

Πρώτα Τα τεχνολογικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, είναι πλέον οι μεγαλύτεροι βοηθοί για τους μαθητές. Ποιες είναι οι εκπαιδευτικές εκπτώσεις της Apple για φοιτητές; Έτσι, οι μαθητές που θέλουν να προετοιμάσουν την έρευνα, τις εργασίες και τις εργασίες τους με έναν νέο υπολογιστή ή tablet δεν πρέπει να χάσουν αυτό το βίντεο και την ευκαιρία.

Ποιοι δικαιούνται τις εκπαιδευτικές εκπτώσεις της Apple;

SDNshiftdelete.net

Εκτός από φοιτητές, μπορεί να αγοράσει και μια φοιτητική οικογένεια με έκπτωση. Οι εκπαιδευτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτές τις εκπτώσεις.

Εκπτώσεις στο Apple Store και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple Store

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η Apple θα προσφέρει μέση έκπτωση 7,5% σε φοιτητές που αγοράζουν Mac και iPad. Οι εκπτώσεις μπορεί να διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο και μπορείτε να δείτε το ποσοστό έκπτωσης στον ιστότοπο της Apple.

Μπορείτε να κάνετε δώρο AirPods 3 σε αγοραστές Mac ή να επιλέξετε AirPods 2 Pro ως δώρο πληρώνοντας τη διαφορά στην τιμή. Υπενθυμίζουμε ότι το Mac Studio εξαιρείται από αυτήν την καμπάνια. Για όσους αγοράσουν iPad Air και Pro, παρέχεται ως δώρο ένα Apple Pencil 2ης γενιάς.

στις λεπτομέρειες από εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.

Εκπτώσεις Gürgençler

Υπάρχουν επίσης καλές ευκαιρίες για φοιτητές πανεπιστημίου να ψωνίσουν στο Gürgençler, ένα από τα premium καταστήματα λιανικής της Apple.

Εκτός από την έκπτωση 8 τοις εκατό, η ευκαιρία να αγοράσετε AirPods Pro 1ης γενιάς, δόσεις για 6 μήνες και επιπλέον υποστήριξη 4300 TL σας περιμένουν στο Gürgençler μέχρι τον Οκτώβριο. Αγοράσατε λοιπόν ένα MacBook Air, εκτός από την έκπτωση 8 τοις εκατό, αποκτάτε δωρεάν το 1ης γενιάς AirPods Pro.

Εκπτώσεις εκπαιδευτικών Gürgençler από εδώ μπορείτε να πετύχετε

Τρεις εκπτώσεις

Ο Troy, ένας από τους προμηθευτές Premium της Apple, έχει επίσης εκπτώσεις. Εκτός από ευκαιρίες όπως έκπτωση 12 τοις εκατό, 6 πληρωμές, έκπτωση 1000 TL σε αξεσουάρ, προσφέρονται στους χρήστες ευκαιρίες όπως έκπτωση ανταλλαγής 3500 TL μέχρι τον Οκτώβριο.

Τροία επίσης εκπτώσεις από εδώ μπορείτε να πετύχετε

Θετική τεχνολογία

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στο Pozitif Teknoloji, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές της Apple.

Προσφέροντας μέση έκπτωση 17 τοις εκατό στα προϊόντα, το Pozitif Teknoloji προσφέρει μια επιπλέον ευκαιρία 1.000 TL για αγοραστές Mac και 500 TL για αγοραστές iPad.

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το PT

Αλυσίδα καταστημάτων

Μπορείτε επίσης να βρείτε εκπτώσεις για φοιτητές σε αλυσίδες καταστημάτων όπως MediaMarkt, Amazon, Trendyol, Hepsiurada, Vatan και Teknosa.

Οι MediaMarkt, Amazon, Trendyol, Hepsiburada, Vatan και Teknosa προσφέρουν δόσεις έως και 12 μήνες σε μετρητά.

Οι MediaMarkt, Vatan και Teknosa προσφέρουν στους χρήστες έκπτωση 12 τοις εκατό.