Οι αναρτήσεις σε θέματα δημοσιεύονται στο Facebook και στο Instagram

Οι αναρτήσεις σε θέματα δημοσιεύονται στο Facebook και στο Instagram

October 25, 2023 0 By admin

Τα streams που εισήχθησαν το καλοκαίρι για να ανταγωνιστούν το Twitter (ή X) είναι σχεδόν ανύπαρκτα σήμερα. Παρά το γεγονός ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα στην ιστορία, τα στοιχεία χρήσης μειώνονται με τον ίδιο ρυθμό. Τέλος, ο Μέτα Νήματα τις αναρτήσεις σας Facebook ΚΑΙ στο Instagram άρχισε να δείχνει

Η εποχή των stream έχει ξεκινήσει σε Facebook και Instagram

Η Meta έχει εντείνει τις προσπάθειες για την αύξηση της δέσμευσης στην υποχρησιμοποιημένη πλατφόρμα Threads της. Η εταιρεία άρχισε να εμφανίζει δημοσιεύσεις που έγιναν δημοφιλείς στην εφαρμογή, στο Instagram και στο Facebook. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Facebook στην αρχική του σελίδα χωρίς την άδεια των χρηστών έχει προκαλέσει διαμάχη.

στο Facebook”Για εσάς στα ρέματαΗ νέα λειτουργία, που ονομάζεται “στοχεύει να εμφανίζει δημοσιεύσεις σε όλους τους χρήστες. Είναι μια από τις πιο περίεργες στρατηγικές που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Meta για να προωθήσει την εφαρμογή κειμένου της.

Κάθε μέρα μια νέα αναταραχή στο πεδίο του Βέγκας: τώρα παρακολουθεί τα αεροπλάνα στον ουρανό!

Κάθε μέρα μια νέα αναταραχή στο πεδίο του Βέγκας: τώρα παρακολουθεί τα αεροπλάνα στον ουρανό!

Το Vegas Sphere καταγράφηκε σε βίντεο καθώς παρακολουθούσαν με δυσπιστία την ώρα που το αεροπλάνο πετούσε πάνω από το Λας Βέγκας. Εδώ είναι τόσο ενδιαφέρουσες στιγμές!

Νήματα, που ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο. Ωστόσο, προσπάθησε να κερδίσει την έλξη πρόσφατα λόγω της μείωσης των καθημερινών χρηστών. Η Meta, από την άλλη πλευρά, άρχισε να λαμβάνει υποστήριξη από άλλες πλατφόρμες για να αλλάξει τα πράγματα.

Για παράδειγμα, οι αναρτήσεις στο Instagram μπορούν να κοινοποιηθούν ως Ιστορίες. Ωστόσο, η μη εξουσιοδοτημένη ανάρτηση των Threads στο Facebook αντιμετωπίστηκε με αντιδράσεις από τους χρήστες. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε την ενότητα “Για εσάς σε ροές”.

Ζούκερμπεργκ

Υπάρχουν ειδικοί σε θέματα ιδιωτικότητας έλλειψη διαφάνειας και έγκρισης εξέφρασε την ανησυχία του για αυτό το πρόβλημα. Αν και οι ροές προορίζονται για οικεία κοινή χρήση, η ανάρτησή τους στο Facebook εν αγνοία των χρηστών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι πολλά προφίλ στο Facebook δεν χρησιμοποιούν Threads.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!