Νέα πτώση στις πωλήσεις μεταχειρισμένων: 700.000 αυτοκίνητα πωλούνται από έμπιστα πρόσωπα!

Νέα πτώση στις πωλήσεις μεταχειρισμένων: 700.000 αυτοκίνητα πωλούνται από έμπιστα πρόσωπα!

October 31, 2023 0 By admin

Νέα πνοή στην αγορά μεταχειρισμένων! Από αύριο, 700.000 αυτοκίνητα θα σταθμεύουν σε χώρους στάθμευσης εμπιστοσύνης. Με αυτή τη μαζική πώληση αναμένεται σοβαρή πτώση στην αγορά μεταχειρισμένων. Ακολουθούν οι πωλήσεις και τα στοιχεία 700.000 αυτοκινήτων που θα παραμείνουν σε αξιόπιστους χώρους στάθμευσης…

Πωλούνται 700.000 αυτοκίνητα από πάρκα εμπιστοσύνης! Ιδού οι λεπτομέρειες…

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν νομικοί περιορισμοί όπως απαγορεύσεις οδήγησης, ακατάλληλη στάθμευση, απλήρωτα πρόστιμα, ομόλογα κ.λπ. Τα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν από το κράτος φυλάσσονται σε εγκεκριμένους χώρους στάθμευσης. Τα αναμενόμενα νέα προήλθαν από τους αξιόπιστους χώρους στάθμευσης, οι οποίοι πλέον έχουν μετατραπεί σε ένα είδος χωματερής με πολυετείς χώρους στάθμευσης, όχι μεγάλους χώρους στάθμευσης.

αυτοκίνητο από το εξωτερικό

Σύμφωνα με αυτή την είδηση, αύριο με διαγωνισμό θα τεθούν προς πώληση 700.000 αυτοκίνητα σε χώρους στάθμευσης εμπιστοσύνης. Με την άφιξη 700.000 αυτοκινήτων στην αγορά μεταχειρισμένων, αναμενόταν σοβαρή πτώση στις τιμές μεταχειρισμένων. Αυτή η εκπτωτική κίνηση θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση τόσο στους καταναλωτές όσο και στις τράπεζες. Επειδή πολλές τράπεζες δεν δίνουν στους πελάτες τους δάνεια που υπερβαίνουν τις 250 χιλιάδες TL.

Δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος: το Togg 100th Anniversary Convoy ξεκίνησε!

Δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος: το Togg 100th Anniversary Convoy ξεκίνησε!

TOGG T10X Endless 100th Anniversary Convoy Δείτε λεπτομέρειες στα νέα μας… Εδώ έρχεται το TOGG Convoy!

Συνολικά, από σήμερα, υπάρχουν σχεδόν 2 εκατομμύρια 200 χιλιάδες οχήματα σε αξιόπιστους χώρους στάθμευσης. Πολλά από αυτά τα οχήματα ήταν σταθμευμένα και αχρησιμοποίητα εδώ και χρόνια. Ωστόσο, τουλάχιστον 200.000 από τα περίπου 700.000 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν είναι νέα και νέα αυτοκίνητα ηλικίας κάτω των 5 ετών. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία των μεταχειρισμένων αναμένεται να μειωθούν, ειδικά με 200.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν. Αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν επίσης να τεθούν σε κυκλοφορία ως ανταλλακτικά.

Τα υπόλοιπα 1,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα θα συνεχίσουν να παραμένουν σε αξιόπιστους χώρους στάθμευσης. Η διοικητική περίοδος που έχει καθοριστεί για την πώληση αυτών των οχημάτων πρόκειται να λήξει. Τα οχήματα διατίθενται προς πώληση στη διεύθυνση esatis.uyap.gov.tr ​​μετά τη λήξη της περιόδου κατά την οποία το κράτος υποχρεούται να τα κρατήσει νόμιμα. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί παρατίθενται επίσης σε αυτόν τον ιστότοπο.