Νέα παιχνίδια Call of Duty βρίσκονται σε εξέλιξη

Νέα παιχνίδια Call of Duty βρίσκονται σε εξέλιξη

October 4, 2023 0 By admin

Η Activision έχει φιλόδοξα σχέδια για τη σειρά Call of Duty τα επόμενα χρόνια. Πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Activision, Rob Kostich Τα παιχνίδια Call of Duty θα κυκλοφορούν μέχρι το 2027 έδειξε ότι η ανάπτυξη του έργου ολοκληρώθηκε.

President Actis: Τα παιχνίδια Call of Duty που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2027 είναι έτοιμα

στα Activision Studios Σειρά Call of Duty Περισσότεροι από 3.000 προγραμματιστές εργάζονται σε αυτό. Ο πρόεδρος Rob Kostich είπε ότι η δημοφιλής ταινία δράσης βρίσκεται “συνεχώς στα στάδια σχεδιασμού”. Δήλωσε επίσης ότι έχουν έτοιμο αγωνιστικό πλάνο για το τέλος της επόμενης δεκαετίας.

Call of Duty Modern Warfare 3

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή ενός περιβάλλοντος μάχης, ο Kostych δήλωσε ότι τα όπλα παίζουν βασικό ρόλο στον καθορισμό του περιβάλλοντος. Λόγω της ανάγκης διατήρησης του ρεαλισμού 2. Παγκόσμιος Πόλεμος Δήλωσε ότι τέτοιες περιοχές έχουν λιγότερη ευελιξία.

Έμπειροι παίκτες: Όλα τα παιχνίδια Call of Duty έρχονται στο Xbox Game Pass!

Έμπειροι παίκτες: Όλα τα παιχνίδια Call of Duty έρχονται στο Xbox Game Pass!

Ανακοινώθηκε ότι όλα τα παιχνίδια Call of Duty θα προστεθούν στη βιβλιοθήκη Game Pass πολύ σύντομα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Πιο σύγχρονα και προσανατολισμένα στο μέλλον περιβάλλοντα ανοίγουν επίσης το δρόμο για νέα και πειραματικά όπλα. Σειρές όπως το Black Ops επιτρέπουν περισσότερη ελευθερία εστιάζοντας σε κρυφά γεγονότα.

Μετά από αυτή τη δήλωση της Activision, μπορούμε να πούμε ότι νέες παραγωγές για τις σειρές Modern Warfare και Black Ops θα εμφανιστούν μέσα σε πέντε χρόνια. Αυτό θα είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς Modern Warfare 3, Νοεμβρίου Υπενθυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2020.

Το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει αποστολές ανοιχτής μάχης σε ορισμένες από τις αποστολές του. Θα περιλαμβάνει επίσης και τους 16 χάρτες από το Modern Warfare 2, που κυκλοφόρησε το 2009. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία θέλει να φτάσει τους παλιούς της παίκτες.

Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.