Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 15 ως υπολογιστή!  Εδώ είναι μια νέα δυνατότητα iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 15 ως υπολογιστή! Εδώ είναι μια νέα δυνατότητα iPhone

October 8, 2023 0 By admin

Με τη σειρά iPhone 15 που παρουσιάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες, οι χρήστες άρχισαν να ανακαλύπτουν νέες δυνατότητες. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως υπολογιστή. Πόσο αποτελεσματικό λοιπόν μπορεί να είναι το iPhone ως φορητός υπολογιστής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας εργασίες; Εδώ είναι ο οδηγός που ετοιμάσαμε για να μετατρέψετε το iPhone σας σε υπολογιστή και πολλά άλλα…

Χρησιμοποιήστε το iPhone σας ως υπολογιστή! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η δυνατότητα έγινε πραγματικά δυνατή μετά τη μετάβαση του iPhone σε σύνδεση USB-C. Όπως γνωρίζετε, το USB-C είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες θύρες στον κόσμο της τεχνολογίας και μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές μεταξύ τους. Χάρη σε αυτήν την αλλαγή θύρας, ήταν ακόμη δυνατή η φόρτιση μιας συσκευής Android με ένα iPhone.

SDNshiftdelete.net

Ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται 9To5Mac δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το θέμα. Στο βίντεο με πρωταγωνιστή το iPhone 15 Pro, το ποντίκι συνδέθηκε για πρώτη φορά με το iPhone 15 Pro χρησιμοποιώντας διάφορες θύρες USB-C. Όπως γνωρίζετε, η χρήση ποντικιού στα τηλέφωνά μας είναι πλέον δυνατή. Βρήκαμε το iPhone 15 Pro να εκτελεί και αυτή τη δυνατότητα εύκολα. Αργότερα, στον συνδυασμό προστέθηκε και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Η Apple άρεσε: ανακοίνωσε τα στοιχεία των πωλήσεων Google Pixel!

Η Apple άρεσε: ανακοίνωσε τα στοιχεία των πωλήσεων Google Pixel!

Έγιναν γνωστά στοιχεία για τις πωλήσεις της σειράς smartphone Google Pixel. Έχει η μάρκα επιτυχημένη σε αυτή την αγορά; Ιδού το αποτέλεσμα…

Φυσικά μετά από όλα αυτά χρειαζόμασταν και μεγάλη οθόνη. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το iPhone 15 Pro συνδέθηκε με μια τηλεόραση και άρχισε να χρησιμοποιεί το iPhone 15 Pro με μια τεράστια οθόνη. Από εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε ένας υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα iOS. Για την περιήγηση σε ιστοσελίδες, τη δημιουργία περιεχομένου κειμένου και άλλες λειτουργίες σε κοινωνικά δίκτυα, η συσκευή απέδωσε αρκετά καλά.

Μετά από αυτό, δοκιμάστηκαν άλλες λειτουργίες της συσκευής. Η συσκευή αντιμετώπισε καλά την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό σημείο εδώ. Διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ναι, το iPhone είναι μια πολύ κατάλληλη συσκευή για τέτοια χρήση, αλλά η συνεχής χρήση του ως υπολογιστή σημαίνει συνεχή κατανάλωση ισχύος μπαταρίας. Αυτό μας φέρνει αντιμέτωπους με το πρόβλημα της μπαταρίας που αδειάζει πολύ πιο γρήγορα από ένα iPhone που χρησιμοποιείται ως τηλέφωνο.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων…