Μια καινοτομία από τη Huawei που φορτίζει ένα Tesla σε 5 λεπτά!

Μια καινοτομία από τη Huawei που φορτίζει ένα Tesla σε 5 λεπτά!

November 3, 2023 0 By admin

Νέοι φορτιστές που εγκαινιάζουν την εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζουν να έρχονται από τη Huawei, η οποία φημίζεται για την κατασκευή τηλεφώνων και υπολογιστών. Η μάρκα που προσφέρει τον υγρόψυκτο φορτιστή υψηλής ταχύτητας FusionCharge στην τουρκική αγορά στοχεύει να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας με τον νέο της φορτιστή και παρουσίασε έναν νέο φορτιστή υψηλής χωρητικότητας στην τουρκική αγορά. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Σύστημα υγρής ψύξης και ισχύς 720 kW! Εδώ έρχεται το τροφοδοτικό FusionCharge!

Παράγοντας ισχύ 720 kW, το πακέτο ισχύος Huawei FusionCharge είναι σε θέση να φορτίσει ένα Tesla σε περίπου 5 λεπτά με την ισχύ που παράγει. Αν και η φόρτιση με αυτόν τον ρυθμό είναι επικίνδυνη σήμερα, θα μπορούσαμε να δούμε σύντομους χρόνους φόρτισης με τεχνολογίες όπως το FusionCharge στο εγγύς μέλλον. Χάρη στη μονάδα FusionCharge, η οποία διαθέτει σύστημα ψύξης υγρού, αποτρέπονται προβλήματα όπως η υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση.

Σύστημα υγρής ψύξης και ισχύς 720 kW!  Εδώ είναι το power bank Huawei FusionCharge!

Το υγρόψυκτο τροφοδοτικό Huawei FusionCharge παρέχει υψηλή ισχύ εξόδου 720 kW. Χάρη στο πιλοτήριο, την πισίνα ισχύος και τη μήτρα διανομής ισχύος, είναι δυνατή η γρήγορη φόρτιση. Ο διαχωρισμός των μονάδων AC/DC και DC/DC κάνει τα τροφοδοτικά πιο πρακτικά για σύνδεση DC ESS. Η συσκευή υποστηρίζει έως και 12 εξόδους και μπορεί να λειτουργήσει με ισχύ έως και 600 kW με μία υποδοχή.

Από τα πρόστιμα στους κανόνες κυκλοφορίας: Ανακοινώθηκε η αύξηση των συντελεστών για το 2024!

Από τα πρόστιμα στους κανόνες κυκλοφορίας: Ανακοινώθηκε η αύξηση των συντελεστών για το 2024!

Ανακοινώθηκαν αυξήσεις επιτοκίων, δηλαδή ποσοστά αναπροσαρμογής, για το 2024! Λεπτομέρειες για το θέμα στα νέα μας…

Όσον αφορά το επίπεδο θορύβου και την απόδοση, οι μονάδες FusionCharge, οι οποίες λειτουργούν σε επίπεδο ήχου κάτω των 60 dB, αποτρέπουν τον δυνατό θόρυβο, ειδικά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής φόρτισης. Επιπλέον, η Huawei τονίζει ότι το σύστημα τροφοδοσίας FusionCharge λειτουργεί με απόδοση 95,5% και χαμηλό ποσοστό αστοχίας.

Ο φορτιστής, ο οποίος προσφέρεται προς πώληση στην Τουρκία μετά την κυκλοφορία του σήμερα, θα εξυπηρετεί τους χρήστες του με το σύστημα γρήγορης φόρτισης που προσφέρει. Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για το Power Bank Huawei FusionCharge; Φροντίστε να αφήσετε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων και ρίξτε μια ματιά στο κανάλι ShiftDelete.Net στο YouTube για περισσότερο περιεχόμενο!