Μια εποχή τελειώνει: δύο καινοτομίες έρχονται με τη σειρά iPhone 16!

Μια εποχή τελειώνει: δύο καινοτομίες έρχονται με τη σειρά iPhone 16!

September 17, 2023 0 By admin

Παρόλο που έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την παρουσίαση της σειράς iPhone 15, θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες το 2024. Η οικογένεια iPhone 16 Άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες πληροφορίες. Μια νέα αναφορά εμφανίστηκε πρόσφατα μήλοΑποκάλυψε δύο νέες αλλαγές που θα συμπεριληφθούν στα smartphone.

Εξαιρετική σχεδίαση για τη σειρά iPhone 16

Το Digital Chat Station, γνωστό για τις ρίζες του στη βιομηχανία, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Σειρά iPhone 16 Μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες για. Αντίστοιχα, στα τηλέφωνα απτική ανατροφοδότησηθα συνεργαστεί με εικονικός κουμπιά θα χρησιμοποιηθεί. Έτσι, με τη νέα σειρά, θα αποχαιρετήσουμε τα φυσικά κλειδιά.

Εξαιρετική σχεδίαση για τη σειρά iPhone 16

Τα νέα εικονικά πλήκτρα στερεάς κατάστασης, τα οποία θα είναι ευαίσθητα στην αφή (υποστηριζόμενα από το Taptic Engine), σε αντίθεση με το πάτημα φυσικών κουμπιών, δεν είναι πραγματικά μια νέα ανακοίνωση. Γιατί πριν Μινγκ-Τσι Κουό αγαπώ αναλυτές με iPhone 15 ProΦημολογήθηκε ότι αυτή η καινοτομία θα γινόταν το 2016. Σε επόμενες αναφορές της Apple άλυτα τεχνικά προβλήματα πριν από τη μαζική παραγωγή Ενημερώθηκε ότι για αυτό το αρνήθηκε.

Η Apple ανακοίνωσε: Το iPhone 15 Pro θα είναι η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών!

Η Apple ανακοίνωσε: Το iPhone 15 Pro θα είναι η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών!

Η Apple ανακοίνωσε σχέδια να μετατρέψει το iPhone 15 Pro σε κονσόλα παιχνιδιών. Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση της διοίκησης της εταιρείας!

Η τελευταία αναφορά του Digital Chat Station μήλομηχανήματα προβλήματα το έλυσες και iPhone 16 Δείχνει ότι θα ενσωματώσει αυτή τη σχεδιαστική καινοτομία σε όλη την οικογένειά της. Ένα άλλο επερχόμενο χαρακτηριστικό της σειράς αφορά τα στάνταρ μοντέλα. Επειδή το iPhone 13, 14 και 15 σε μοντέλα 60 Hz Στη νέα σειρά, ο ρυθμός ανανέωσης θα αυξηθεί στα 120 Hz. Αυτό ισχύει και για το μοντέλο Plus, το οποίο επέστρεψε με το iPhone 14.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό μαζί μας στην ενότητα σχολίων.