Μια αναφορά στον Chadwick Boseman αποκαλύπτεται στο Spider-Man 2

Μια αναφορά στον Chadwick Boseman αποκαλύπτεται στο Spider-Man 2

October 21, 2023 0 By admin

Το Marvel’s Spider-Man 2, που κυκλοφόρησε χθες, αποτίει έναν ειλικρινή φόρο τιμής στον αείμνηστο Chadwick Boseman, περισσότερο γνωστό για τον ρόλο του ως Black Panther. Ανάμεσα στα πολλά Πάσχα του παιχνιδιού, ένα ξεχωρίζει ως συγκινητικό αφιέρωμα.

Ο Black Panther δεν ξεχάστηκε στο Spider-Man 2

Στο Midtown, οι παίκτες θα βρουν την Πρεσβεία Wakandan, μια γνωστή τοποθεσία από τα prequels του Spider-Man 2. Καθώς ο Μάιλς πλησιάζει την εξώπορτα της πρεσβείας, εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει στους παίκτες να πατήσουν △ για να “τιμήσουν”. Μετά την ενεργοποίηση, ο Μάιλς σταυρώνει επίσημα τα χέρια του στο στήθος του και δίνει τον εμβληματικό χαιρετισμό Wakanda Forever.

Αν και αυτή η αλληλεπίδραση είναι σύντομη, η συναισθηματική της απήχηση είναι αναμφισβήτητη. Το Spider-Man 2 δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που αποτίει φόρο τιμής στον Boseman. Το Spider-Man: Miles Morales, το οποίο κυκλοφόρησε λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Boseman το 2020, περιείχε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στους τίτλους του παιχνιδιού:

«Στη μνήμη του ευγενούς βασιλιά Chadwick Boseman. Η αξιοπρέπεια, η δύναμη και η συμπόνια του θα αντηχούν στις επόμενες γενιές. Η Wakanda είναι για πάντα».

Η Insomniac ήλπιζε στην πιθανότητα ενός επιπλέον παιχνιδιού Venom!

Η Insomniac ήλπιζε στην πιθανότητα ενός επιπλέον παιχνιδιού Venom!

Ο προγραμματιστής του Spider-Man 2 Insomniac έχει κάνει ενθαρρυντικούς ισχυρισμούς ότι μπορεί να αναπτύσσει ένα spin-off παιχνίδι Venom.

Επιπλέον, το έργο μετονομάζεται σε 42nd Street “Chadwick Way” προς τιμήν του επαναστατικού ρόλου του Boseman ως Jackie Robinson στην ταινία “42”.

Το πολυαναμενόμενο Spider-Man 2 κυκλοφόρησε χθες στο PS5. Καθώς οι παίκτες ξεκινούν αυτή τη νέα περιπέτεια, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για τέτοιες συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι. Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.