Μια αιωνόβια λειτουργία Safari έρχεται επιτέλους στον Chrome!

Μια αιωνόβια λειτουργία Safari έρχεται επιτέλους στον Chrome!

October 31, 2023 0 By admin

iOS Τα τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα έχουν συνήθως το πρόγραμμα περιήγησης της Apple. Σαφάρι Παρόλο που χρησιμοποιείται, υπάρχει σημαντικός αριθμός ατόμων που χρησιμοποιούν το Chrome. Επειδή χρώμιο Δίνει επίσης μεγάλη σημασία στους χρήστες σε αυτόν τον τομέα. Τόσο πολύ που τώρα η δυνατότητα, η οποία ήταν διαθέσιμη στο Safari εδώ και πολύ καιρό, εμφανίστηκε επιτέλους στην έκδοση iOS της εφαρμογής Chrome.

Το Chrome έχει επιτέλους μια επιλογή απόκρυψης της γραμμής αναζήτησης

Οπτικά, το Chrome σε iOS είναι από την έκδοση Android Αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Αυτή η διαφορά συνεχίζει να αυξάνεται σήμερα χάρη σε μια νέα δυνατότητα στο iPhone που μετακινεί τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome στο κάτω μέρος της οθόνης.

Το Chrome διαθέτει ήδη διαχωριστικό πίνακα στο iPhone. Ενώ η διεύθυνση URL εμφανίζεται στο επάνω μέρος, η γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος προσφέρει γρήγορη προώθηση/πίσω, μια νέα καρτέλα (μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα για διαφορετικές επιλογές αναζήτησης (φακός, ανώνυμη περιήγηση και ένταση), μια εναλλαγή καρτελών και μια καρτέλα με τρεις κουκκίδες μενού (αυτό το μενού ανοίγει ως πλήρης υποσελίδα, το πλέγμα καρτελών λειτουργεί επίσης με Android) είναι αρκετά διαφορετικά σε σύγκριση.)

Για να το αλλάξετε, απλώς πατήστε παρατεταμένα τη διεύθυνση URL στο Chrome και χρησιμοποιήστε τις επιλογές “Μετακίνηση γραμμής διευθύνσεων επάνω/κάτω”. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε μεταβαίνοντας στην ενότητα της γραμμής διευθύνσεων στις ρυθμίσεις. Το πρόγραμμα περιήγησης iOS εισήγαγε επίσης πρόσφατα ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης 1×1 που λειτουργεί ως συντόμευση στο Google Password Manager.

Προσοχή στους χρήστες: Η Huawei μπλοκάρει τις εφαρμογές της Google!

Προσοχή στους χρήστες: Η Huawei μπλοκάρει τις εφαρμογές της Google!

Η Huawei βρήκε έναν Trojan στην εφαρμογή Google. Οι χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν τις υπηρεσίες Play λαμβάνουν ένα νέο σφάλμα.

Η Google λέει ότι αυτή είναι μια “ιδιαίτερη δυνατότητα” για το Chrome και ότι αναγνωρίζει ότι “οι άνθρωποι προτιμούν διαφορετικές τοποθεσίες για τη γραμμή διευθύνσεων με βάση τα μεγέθη των χεριών και τις συσκευές τους”. Φυσικά, τώρα το ερώτημα θα είναι αν θα εμφανιστεί στο Android. Το 2016, η Google άρχισε να δοκιμάζει ένα σχέδιο που μετακινούσε τη γραμμή διευθύνσεων (μαζί με την εναλλαγή καρτελών και το πρόσθετο μενού) στο κάτω μέρος της οθόνης.

Μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν την κάτω γραμμή αναζήτησης ως την απάντηση του Chrome στο Safari για iPhone. Τα σχόλια από τους κατόχους iOS θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτές τις αλλαγές στο Android, καθώς θα διευκόλυνε πολύ τη χρήση με το ένα χέρι και την προσβασιμότητα.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.