Μετά το John Wick 5, τώρα το anime!

Μετά το John Wick 5, τώρα το anime!

November 13, 2023 0 By admin

Ο Τζον Γουίκ, η διάσημη ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, εμφανίστηκε πρόσφατα στην τέταρτη ταινία του. Μετά την έκπληξη του «John Wick 5», ο σκηνοθέτης Chad Stahelski έδωσε νέα ευχάριστα νέα. Αντίστοιχα, το anime John Wick βρίσκεται στο στάδιο του έργου.

Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα anime του John Wick

Τα τελευταία χρόνια, τα ιαπωνικά anime έχουν αρχίσει να τραβούν πολλά βλέμματα. Μία προς μία εμφανίζονται και οι δύο διασκευές διάσημων anime και anime διάσημων τηλεοπτικών σειρών. Ανάμεσα στα συναρπαστικά έργα είναι ένα anime για τον John Wick.

Ο Chad Stahelski, ο οποίος ήταν βοηθός σκηνοθέτη στην πρώτη ταινία του κύκλου, κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τις άλλες τρεις ταινίες. Ο Stahelski εξήγησε στο Podcast ότι ήταν ενθουσιασμένος με το anime του John Wick. Εξηγώντας ότι του αρέσει το ιαπωνικό anime, ο σκηνοθέτης σημείωσε επίσης ότι το έργο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται.

Τα ιαπωνικά anime είναι τέλεια για μια σειρά John Wick, ειδικά για μια σειρά με πολλή δράση. Όπως γνωρίζετε, τα anime κρατούν το κοινό κολλημένο στην οθόνη, ειδικά στις σκηνές δράσης. Υπό αυτή την έννοια, το έργο anime του John Wick θα έχει τη μορφή σειράς, όχι ταινίας.

Οι λάτρεις των anime είναι εδώ: Το Netflix έριξε μια βόμβα!

Οι λάτρεις των anime είναι εδώ: Το Netflix έριξε μια βόμβα!

Μια ιδιαίτερη οπτική έκρηξη της γιορτής περιμένει την 20η επέτειο. Οι λάτρεις των anime είναι εδώ! Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για όσους περιμένουν τον Scott Pilgrim.

Το Χόλιγουντ ασχολείται εδώ και καιρό με τα ιαπωνικά anime. Οι μικρού μήκους ταινίες Animatrix και Blade Runner 2049 είναι τα πρώτα λαμπερά έργα που έρχονται στο μυαλό. Η σειρά Witcher εμφανίστηκε πρόσφατα και ως anime. Εάν το έργο anime του John Wick είναι επιτυχημένο, πιθανότατα θα δούμε περισσότερες παραγωγές του Χόλιγουντ ως anime.

Ο John Wick είναι ένας σημαντικός αντι-ήρωας σε έναν κόσμο όπου οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Η περιπέτεια του John Wick, που ξεκίνησε με ένα προσωπικό πρόβλημα στην πρώτη ταινία, τελείωσε με τον ίδιο να καταστρέφει ολόκληρη την παραδοσιακή ιεραρχία του σύμπαντος στο οποίο ανήκε. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι έχει λάβει έγκριση για το John Wick 5. Αναρωτιόμαστε τι είδους περιπέτεια μας περιμένει σε αυτή την ταινία.