Μεγαλώνει ήσυχα!  Εδώ είναι ο ανταγωνιστής των Threads και του Twitter, Bluesky

Μεγαλώνει ήσυχα! Εδώ είναι ο ανταγωνιστής των Threads και του Twitter, Bluesky

November 19, 2023 0 By admin

Μετά την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, πολλές εταιρείες και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν να λειτουργούν σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες Twitter. Ίσως το πιο πολυσυζητημένο από αυτά ήταν η πλατφόρμα Threads, αλλά ένα άλλο πρόγραμμα αναπτύσσεται επίσης αθόρυβα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την ανταγωνιστική εφαρμογή Twitter Bluesky και τον τρέχοντα αριθμό χρηστών…

Ο ήρεμος ανταγωνιστής του Twitter Bluesky έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Όπως ίσως θυμάστε, στα τέλη του 2022 υπήρχαν πολλές ειδήσεις για τον Έλον Μασκ και συνομιλίες στο Twitter στην ημερήσια διάταξη. Ένας τρελός δισεκατομμυριούχος ήθελε να προσθέσει στην καριέρα του κοινωνικά δίκτυα γεμάτα με ρουκέτες, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και παράξενα προϊόντα μάρκετινγκ (το φλογοβόλο της Boring Company). Έκανε μια προσφορά ρεκόρ για το Twitter. Ωστόσο, λειτούργησαν και οι ανταγωνιστές. Τα θεμέλια των Bluesky και Threads άρχισαν να μπαίνουν.

Ο ήρεμος ανταγωνιστής του Twitter Bluesky έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος αγόρασε την πλατφόρμα Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, έγινε το αφεντικό της πλατφόρμας και ξεκίνησε τη δουλειά του. «Ήταν επιτυχείς αυτές οι μελέτες;» Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτή η ερώτηση, γιατί η τρέχουσα αξία της πλατφόρμας καθορίζεται από ειδικούς στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πτώση των 36 δισ. δολαρίων στο χρηματιστήριο ανησύχησε πολύ τον Μασκ.

Το Steam έκανε για λίγο δωρεάν το θρυλικό παιχνίδι!

Το Steam έκανε για λίγο δωρεάν το θρυλικό παιχνίδι!

Το Half-Life είναι δωρεάν στο Steam. Για τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού, η Valve αποκάλυψε επίσης μια νέα ενημέρωση παιχνιδιού.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν και καινοτομίες που έφερε στο Twitter. Οι πληρωμένες συνδρομές, οι αλλαγές στους κανόνες της πλατφόρμας και οι αλλαγές που έγιναν απευθείας στο όνομα της πλατφόρμας οδήγησαν σε «φωνές εξέγερσης» από την πλειοψηφία των χρηστών. Εκμεταλλευόμενοι αυτό, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey και ο ιδιοκτήτης του Meta Mark Zuckerberg έγιναν ανταγωνιστές της πλατφόρμας.

Ο στόχος άνοιξε με κρότο. Ωστόσο, η δημοτικότητα της πλατφόρμας μειώθηκε σταδιακά και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 8 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Επιπλέον, η Bluesky, που ιδρύθηκε από τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο Jack Dorsey, αναπτύσσεται αθόρυβα στην πλατφόρμα εγγραφής της μόνο με πρόσκληση. Πλέον ο αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια. Αυτός είναι ένας πραγματικά χαμηλός αριθμός σε σύγκριση με τον αριθμό των χρηστών άλλων πλατφορμών, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχει τακτική αύξηση.

Επίσης, παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα δέχεται νέα μέλη μόνο με πρόσκληση, γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Ποια είναι η γνώμη σας για το Bluesky; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων…