Μεγάλη εξέλιξη του σκανδάλου CS2-AMD – ShiftDelete.Net

Μεγάλη εξέλιξη του σκανδάλου CS2-AMD – ShiftDelete.Net

October 22, 2023 0 By admin

Η Valve έκανε μια σημαντική ανακοίνωση μετά από μια προειδοποίηση απαγόρευσης VAC για παίκτες CS2 που ενεργοποίησαν το AMD Anti-Lag+. Αυτή η προειδοποίηση δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα και προειδοποίησε τους παίκτες που χρησιμοποιούν GPU της AMD σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της λειτουργίας Anti-Lag+.

Σύμφωνα με τη Valve, η δυνατότητα της AMD, η οποία λειτουργεί «καταστρέφοντας τις λειτουργίες DLL του κινητήρα», αποτελούσε κίνδυνο για τους παίκτες CS2

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, η Valve έχει εφαρμόσει ένα μέτρο που ονομάζεται “έλεγχος της κυκλοφορίας μη συμβατών προγραμμάτων οδήγησης γραφικών AMD”. Οι παίκτες που επηρεάζονται μπορούν να αναμένουν ότι οι αποκλεισμοί τους θα αρθούν σύντομα.

cs2

Η ενημέρωση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα στο Windows 11 Auto HDR όπου τα εφέ καπνού εξαφανίζονταν περιστασιακά. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι αποκλεισμένοι παίκτες και όσοι έχουν παίξει μαζί τους στο παρελθόν έχουν ανησυχίες. Αυτοί οι άνθρωποι ανησυχούν ότι η φήμη τους μπορεί να πληγεί εάν επικοινωνήσουν με απατεώνες. Η Valve δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αυτές τις ανησυχίες ή δεν έχει ανακοινώσει ένα σχέδιο αποζημίωσης των παικτών που επηρεάζονται.

Μαίνεται η συζήτηση: Το CS2 χώρισε τους παίκτες στα δύο!

Μαίνεται η συζήτηση: Το CS2 χώρισε τους παίκτες στα δύο!

Για το Counter-Strike 2, οι παίκτες χωρίστηκαν στα δύο. Ένα μεγάλο μέρος των οπαδών των FPS έχουν αρνητική γνώμη για το CS2. Ιδού οι λόγοι…

Το CS2, μια remastered έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς τακτικού παιχνιδιού FPS CS:GO, κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα θα παρέχονται περισσότερες ενημερώσεις και πληροφορίες καθώς εξελίσσεται αυτή η κατάσταση, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Οι παίκτες και οι λάτρεις θα περιμένουν με ανυπομονησία την απάντηση της Valve για τις ευρύτερες επιπτώσεις του ζητήματος Anti-Lag+.

Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.