Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ του Netflix “Reptile”.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ του Netflix “Reptile”.

September 9, 2023 0 By admin

netflix, Έρχεται με μια ταινία που θα προσελκύσει τους λάτρεις του αστυνομικού θρίλερ. Η ταινία, που θα αρέσει ιδιαίτερα στους θαυμαστές του «True Detective», θα σας κόψει την ανάσα. Θα κάνει τη διεθνή πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Πέμπτη. Η πρεμιέρα θα γίνει στο Netflix σε λιγότερο από ένα μήνα. Η ταινία δημιούργησε προσδοκίες με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ.

Το ερπετό θα συναντήσει σύντομα το κοινό του στο Netflix!

Η σκηνοθεσία είναι του Grant Singer. Πρωταγωνιστεί ο Benicio del Toro. Στην ταινία, ο ντελ Τόρο υποδύεται έναν σκληρό ντετέκτιβ που στοιχειώνεται από τον εφιάλτη ενός πραγματικού φόνου. Στην ταινία, ένας ντετέκτιβ που υποδύεται ο Benicio del Toro προσπαθεί να εξιχνιάσει την άγρια ​​δολοφονία ενός κτηματομεσίτη. Όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Καθώς ο ντετέκτιβ προσπαθεί να λύσει τη δολοφονία, διώχνει και αυταπάτες στη ζωή του.

Το νέο αστυνομικό δράμα του Netflix «Reptile» θα συναντήσει σύντομα το κοινό του

Πιθανοί ύποπτοι είναι ο φίλος, ο φίλος, ο πρώην σύζυγος και ο υπογράφων του θύματος. Το ερπετό έχει μερικά υπέροχα ονόματα. Η Alicia Silverstone υποδύεται τη γυναίκα του ντετέκτιβ και ο Justin Timberlake τον φίλο του θύματος της δολοφονίας. Με το πρώτο του τρέιλερ, το Reptile έχει ήδη τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου.

SDNshiftdelete.net

Έσπασε ρεκόρ την εβδομάδα που βγήκε!  Ιδού η σειρά που έκανε τα πάνω κάτω στο Netflix

Έσπασε ρεκόρ την εβδομάδα που βγήκε! Ιδού η σειρά που έκανε τα πάνω κάτω στο Netflix

Το Netflix χαμογελάει στην τηλεοπτική μεταφορά του One Piece. Η προσαρμογή της σειράς manga κατέλαβε την πρώτη θέση σε 84 χώρες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της.

Το «Reptile» θα είναι το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο του κύριου σκηνοθέτη του βίντεο Γκραντ Σίνγκερ. Στο Reptile πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Boghossian, Domenic Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoha, Michael Carmen Pitt, Carl Glusman και Matilda Lutz.

Το Reptile παράγεται από τους Molly Smith, Trent Luckinbill και Ted Luckinbill. Επιπλέον, το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Grant Singer και Benjamin Brewer. Τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν πριν από 2 χρόνια στην Ατλάντα. Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην ημερομηνία που θα δει την ταινία το κοινό. Το Reptile θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη του Netflix στις 6 Οκτωβρίου μετά την κυκλοφορία του στις 29 Σεπτεμβρίου.