Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά θρίλερ του Netflix Bodies

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά θρίλερ του Netflix Bodies

October 16, 2023 0 By admin

Οι λάτρεις του θρίλερ είναι εδώ! Ένα ολοκαίνουργιο, συγκλονιστικό θρίλερ έρχεται στο Netflix. Η περίφημη προσαρμογή του κόμικ του Netflix περιλαμβάνει τέσσερις ντετέκτιβ, τέσσερα χρονοδιαγράμματα και ένα μυστηριώδες σώμα. Εμφανίζεται ένα αριστούργημα, που θα κρατήσει το κοινό κολλημένο στην οθόνη χάρη σε ένα δυνατό καστ και μια ομαλή ιστορία. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά θρίλερ του Netflix Bodies!

Αν σας αρέσουν τα εγκληματικά σας δράματα δυστοπικά και οι ιστορίες σας επιστημονικής φαντασίας, η νέα μίνι σειρά του Netflix σώματα μόνο για σένα Η ταινία ακολουθεί ένα θύμα δολοφονίας και τους ντετέκτιβ που ερευνούν τον θάνατό του. Οι τέσσερις ντετέκτιβ που ερευνούν αυτόν τον φόνο εξετάζουν το ίδιο σώμα σε 4 διαφορετικά χρονικά πλαίσια.

Βασισμένο στο graphic novel του C. Spencer σώματα , είναι μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για το ταξίδι στο χρόνο. Εν τω μεταξύ, η νέα μίνι σειρά του Netflix είναι ένας συνδυασμός εγκλήματος, δολοφονίας, μυστηρίου και εποχής. Η ταινία έχει επίσης ένα ισχυρό καστ, όπως η Amaka Okafor, η υποψήφια για Emmy Shira Haas, ο βραβευμένος με Olivier Kyle Soller και άλλοι.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ!  Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ! Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Σε αυτό το περιεχόμενο, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix. Ακολουθούν δημοφιλείς τουρκικές σειρές…

Ο Paul Tomalin, ο δημιουργός της νέας μίνι σειράς του Netflix, περιέγραψε το The Bodies ως μια εκπληκτική παραγωγή. Επίσης ο Τομαλίν, «Είναι μια αστυνομική διαδικαστική σειρά που αλλάζει και μεταμορφώνεται κάθε στιγμή, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. «Αυτή η σειρά μοιάζει με λύκο μεταμφιεσμένο σε αστυνομικό δράμα». είπε

SDNshiftdelete.net

Η σειρά ξεκινά με την ανακάλυψη ενός πτώματος στο Λονδίνο. Όλα είναι όπως συνήθως για τον ντετέκτιβ της πόλης. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που ο ντετέκτιβ δεν γνωρίζει ακόμη. Ο ίδιος φόνος ερευνάται από διαφορετικούς ντετέκτιβ σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το 1890, το 1941 και 30 χρόνια αργότερα. Καθώς κάθε ντετέκτιβ ερευνά το μυστήριο, τα χρονοδιαγράμματα αρχίζουν να συνδέονται. Χάρη σε αυτούς τους τέσσερις ντετέκτιβ, αναδύεται μια τρομερή συνωμοσία.

Μια νέα μίνι σειρά του Netflix θα χτυπήσει τη φαντασία των εραστών του εγκλήματος. Οι Bodies θα συναντήσουν το κοινό του στις 19 Οκτωβρίου. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.