Κυκλοφόρησε η περιορισμένη έκδοση Nokia XR21, με μόλις 50 μονάδες να παραχθούν

Κυκλοφόρησε η περιορισμένη έκδοση Nokia XR21, με μόλις 50 μονάδες να παραχθούν

October 4, 2023 0 By admin

Η Nokia, γνωστή για την παραγωγή συσκευών entry-level, παρουσίασε το νέο της μοντέλο που απευθύνεται σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα. Κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη 5G μοντέλο Nokia Το περίεργο XR21 Limited Edition θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες στην πρώτη φάση.

Τι προσφέρει το Nokia XR21 Limited Edition;

Η HMD Global γιορτάζει την έναρξη παραγωγής συσκευών 5G στην Ευρώπη XR21 μοντέλα Περιορισμένη έκδοση κυκλοφόρησε την εκδοχή του. Η νέα συσκευή ήταν το πρώτο τηλέφωνο που παρήχθη σε εργοστάσιο στην Ουγγαρία και παρήχθησαν μόνο 50 μονάδες.

Σύμφωνα με τη δήλωση της HMD Global, κάθε μοντέλο XR21 Limited Edition αριθμήθηκε ξεχωριστά ως μέρος μιας περιορισμένης παραγωγής. Συσκευάστηκε επίσης σε ειδική συσκευασία περιορισμένης έκδοσης. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε συσκευή αποδεικνύει ότι αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής ιδέας.

Ακόμα και αντιεκρηκτικά: Η Nokia παρουσίασε τα νέα της θωρακισμένα τηλέφωνα!

Ακόμα και αντιεκρηκτικά: Η Nokia παρουσίασε τα νέα της θωρακισμένα τηλέφωνα!

Η Nokia ανακοίνωσε πρόσφατα τα νέα της τηλέφωνα που είναι θωρακισμένα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εδώ είναι οι προδιαγραφές των Nokia HHRA501x και IS540.1…

Υπενθυμίζουμε ότι το τυπικό μοντέλο XR21 ανακοινώθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους. Το νέο μοντέλο διατήρησε επίσης τη σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οθόνη 6,49 ιντσών FHD+Περιλαμβάνει ένα chipset Snapdragon 695, μια κύρια κάμερα 64 megapixel και μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 megapixel.

Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33 W από μπαταρία 4800mAh Η τροφοδοτούμενη συσκευή έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τη σκόνη, το νερό και τις πτώσεις με βαθμολογία IP69K. Έρχεται επίσης με Android 12 από το κουτί.

SDNshiftdelete.net

Μόνο 30 από τις 50 περιορισμένες εκδόσεις θα είναι στα ράφια. XR21 Limited Edition στην Ευρώπη από 699 ευρώ θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Σημειώστε ότι το μαύρο standard XR21 θα πωλείται προς 649 ευρώ.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.