Καταπληκτική λύση από το Steam: έξοδος από την Τουρκία!

Καταπληκτική λύση από το Steam: έξοδος από την Τουρκία!

October 25, 2023 0 By admin

Ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αύξησης των συναλλαγματικών ισοτιμιών και των διαφόρων διακυμάνσεων, το Steam έχει έρθει στο προσκήνιο με μια σημαντική λύση για την τουρκική αγορά. Σε μια ανακοίνωση που θα αναστατώσει τους gamers στην Τουρκία, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το TL θα αφαιρεθεί πλήρως από τις πλατφόρμες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Από τις 20 Νοεμβρίου, τα παιχνίδια δεν θα πωλούνται σε TL!

Μία από τις παγκοσμίου φήμης πλατφόρμες gaming με τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. ατμός, ήρθε στην ημερήσια διάταξη με μια απρόσμενη απόφαση. Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, η πλατφόρμα από 20 Νοεμβρίου Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλά σε τουρκικές λίρες.

Αυτή η απόφαση, που συγκλόνισε τους Τούρκους παίκτες, εμφανίστηκε και στην αρχική σελίδα του Steam. Νέα στην κεντρική σελίδα “Οι τιμές και τα υπόλοιπα του πορτοφολιού Steam στην Τουρκία θα μετατραπούν σε USD από τις 20 Νοεμβρίου” Δήλωσε:

Μην αφήσετε το Steam να δει: Δύο δημοφιλή παιχνίδια είναι δωρεάν στην Epic Games!

Μην αφήσετε το Steam να δει: Δύο δημοφιλή παιχνίδια είναι δωρεάν στην Epic Games!

Το Epic Games Store έχει κάνει δύο δημοφιλή παιχνίδια δωρεάν από τις 19 Οκτωβρίου. Μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις παραγωγές μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση, οι τιμές των παιχνιδιών στη χώρα μας και τα υπόλοιπα σε πορτοφόλια Steam θα μετατραπούν από TL σε δολάρια από τις 20 Νοεμβρίου. Εν ολίγοις, δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε αγορές με το TL στο Steam. Προέκυψε μια τέτοια απόφαση Αργεντίνη ΚΑΙ Τουρκία με Λατινική Αμερική ΚΑΙ Περιοχές Μέσης Ανατολής/Βόρειας Αφρικής Θα ισχύει επίσης για .

Το Steam ανέφερε τους λόγους αυτής της απόφασης ως εξής:

«Η υψηλή αστάθεια των συναλλαγματικών ισοτιμιών που παρατηρείται στην Αργεντινή και την Τουρκία τα τελευταία χρόνια έχει καταστήσει δύσκολο για τους προγραμματιστές παιχνιδιών να επιλέξουν τις κατάλληλες τιμές σε αυτά τα νομίσματα και να τις κρατήσουν ενημερωμένες. Αυτά τα σχόλια τα συναντάμε πολύ συχνά στις συναντήσεις και τις συνομιλίες προγραμματιστών μας. Επιπλέον, αντιμετωπίσαμε σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά τη διατήρηση ενημερωμένων και λειτουργικών μεθόδων πληρωμής του Steam λόγω συνεχών διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τελών, φόρων και υλικοτεχνικών ζητημάτων σε αυτές τις χώρες/περιοχές. (…)”

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες που έχουν τρέχουσα συνδρομή σε τουρκική λίρα στο Steam θα τερματιστεί αυτόματα η συνδρομή τους μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου συνδρομής. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας σε USD από τη σελίδα μεθόδου συνδρομής του λογαριασμού σας στο Steam.

Τι πιστεύετε λοιπόν για τη διακοπή του Steam TL; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!