Ισχυρισμοί ότι το Bogazici χάκαραν μετά το METU!  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ισχυρισμοί ότι το Bogazici χάκαραν μετά το METU! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

September 22, 2023 0 By admin

Οι προσεκτικοί αναγνώστες μας θα θυμούνται ότι λάβαμε είδηση ​​σήμερα το πρωί ότι το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής είχε παραβιαστεί. Υπήρχαν κατηγορίες ότι μια ομάδα χάκερ που ονομάζεται KromSec διέρρευσε τα δεδομένα των δασκάλων και των μαθητών του METU. Μοιράστηκαν ακόμη και αυτά τα δεδομένα σε ορισμένες πλατφόρμες. Μετά το METU, μοιράστηκαν αναρτήσεις για την επίθεση χάκερ στο Πανεπιστήμιο Bogazici το βράδυ. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η KromSec υποστήριξε ότι και το Πανεπιστήμιο Bogazici δέχθηκε χακάρισμα μετά το METU!

Μια ομάδα χάκερ με την ονομασία KromSec είπε ότι χάκαραν το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής σήμερα το πρωί. Αργότερα, μοιράστηκαν τα δεδομένα, τα οποία ονόμασαν εργαζόμενους και φοιτητές στην εκπαίδευση METU. Τώρα έχουν κάνει μια παρόμοια ανάρτηση για το Πανεπιστήμιο Bogazici.

Έσπασε ο Βόσπορος

Οι ακόλουθες δηλώσεις περιλαμβάνονται στην κοινή κοινοποίηση:

«Το Πανεπιστήμιο Bogazici είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Τουρκίας. Αλλά οι ειδικοί στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι κακοί. Καταργήθηκαν όλες οι βάσεις δεδομένων του ιδρύματος, ιδιαίτερα οι βάσεις δεδομένων μαθητών και καθηγητών. Έσπασε ο Boğaziçi! Είναι γνωστό ότι αγαπάμε τους μαθητές 🙂 Γι’ αυτό δεν μοιραζόμαστε δεδομένα.”

Κανένας επίσημος φορέας δεν έχει εκδώσει ακόμη δήλωση σχετικά με τον ισχυρισμό ότι το Πανεπιστήμιο Bogazici παραβιάστηκε ή ότι διέρρευσαν δεδομένα. Ενδιαφέρεστε για σχόλια ειδικών για αυτό το θέμα, Για το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής Ο Habib Karatash, ένας προγραμματιστής λογισμικού που έχει κάνει όνομα στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ισχυρισμός: Τα δεδομένα METU κλάπηκαν!

Ισχυρισμός: Τα δεδομένα METU κλάπηκαν!

Μια ομάδα χάκερ που ονομάζεται KromSec ισχυρίζεται ότι διέρρευσε δεδομένα από το METU, το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Τουρκίας.

Τι πιστεύετε για αυτή την κατάσταση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.