Θα γίνει remaster του The Last of Us Part 2;

Θα γίνει remaster του The Last of Us Part 2;

November 17, 2023 0 By admin

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες φήμες στην κοινότητα του gaming ότι το The Last Of Us 2 Remastered θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 το 2024. Ενώ το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί επί του παρόντος στο PS5 χάρη στη συμβατότητα προς τα πίσω (ή σε αυτήν την περίπτωση, προς τα εμπρός), δύο νέες φήμες υποδηλώνουν ότι θα κυκλοφορήσει μια ειδική remastered έκδοση.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το The Last of Us Part 2 είναι επίσης καλά νέα για τους παίκτες υπολογιστών

Σύμφωνα με το Video Games Chronicle, το PlayStationSize έχει αποκαλύψει δεδομένα που δείχνουν ότι το The Last Of Us 2 θα κυκλοφορήσει τοπικά για το PlayStation 5. Παρόλο που δεν χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως remaster, οι θαυμαστές ελπίζουν ότι δεν είναι απλώς μια θύρα, αλλά μάλλον μια βελτιωμένη έκδοση του διάσημου παιχνιδιού.

ο τελευταίος από εμάς μέρος 2

Το αρχικό παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 το 2020, ήταν διαθέσιμο μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία έως σήμερα, καθιστώντας το remaster δυνητικά συναρπαστικά νέα για τους θαυμαστές.

Έγινε γνωστό ποιος θα υποδυθεί τον «μισητό» χαρακτήρα στη σειρά The Last of Us!

Έγινε γνωστό ποιος θα υποδυθεί τον «μισητό» χαρακτήρα στη σειρά The Last of Us!

Στην τεράστιας επιτυχίας σειρά The Last of Us έγινε γνωστό ποιος θα υποδυθεί τον «μισητό» χαρακτήρα Άμπι στο παιχνίδι.

Μια άλλη φήμη, που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη folyqa στο Reddit, αφορά τον Ούγγρο δημοσιογράφο τεχνολογίας Peter Birkas, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Sony στέλνει email στον Τύπο ζητώντας κωδικούς για το The Last Of Us 2 Remastered. Σημειωτέον, ο Peter ισχυρίζεται ότι αυτή η επανασχεδιασμένη έκδοση αναπτύχθηκε μόνο για το PlayStation 5, χωρίς καμία αναφορά σε έκδοση για υπολογιστή, τουλάχιστον όχι νωρίς στη διαδικασία.

ο τελευταίος από εμάς μέρος 2

Αυτές οι πληροφορίες συνάδουν με τη στρατηγική της Sony να φέρει τελικά τα παιχνίδια της από τους αρχικούς προγραμματιστές στον υπολογιστή, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα έσοδα. Είναι ενδιαφέρον ότι η συζήτηση γύρω από μια πιθανή κυκλοφορία του The Last Of Us 2 Remastered για PC εγείρει ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξη της προσέγγισης της Sony στην προσβασιμότητα μεταξύ πλατφορμών. Ενώ είναι γνωστό ότι η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια της σε υπολογιστή, η χρονική στιγμή αυτών των κυκλοφοριών παραμένει θέμα συζήτησης.

Ο προγραμματιστής του Last of Us είχε επίσης το μερίδιό του σε απολύσεις

Ο προγραμματιστής του Last of Us είχε επίσης το μερίδιό του σε απολύσεις

Το Visual Arts, το στούντιο πίσω από το The Last of Us Part 1, είχε μια σειρά από απολύσεις. Τι σημαίνει αυτό για τη σειρά στο μέλλον;

Οι διαθέσιμες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η Sony τοποθετείται στρατηγικά για να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα παιχνίδια PlayStation 5 σε υπολογιστή, προκειμένου να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό, ειδικά μεταξύ των παικτών που δεν διαθέτουν κονσόλα PlayStation 5.

Ας ελπίσουμε ότι, το The Last of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει πράγματι το 2024, με μια κυκλοφορία για υπολογιστή σύντομα μετά (πιθανώς στις αρχές του 2025). Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.