Η Tesla επιβλήθηκε πρόστιμο 155 χιλιάδων δολαρίων!

Η Tesla επιβλήθηκε πρόστιμο 155 χιλιάδων δολαρίων!

October 15, 2023 0 By admin

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτών (ACCC) με 155 χιλιάδες δολάρια Του επιβλήθηκε πρόστιμο. Η Tesla, η οποία δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τα φυσικά κλειδιά των αυτοκινήτων της, αντιμετώπισε πρόστιμο.

Οι απομακρυσμένες μπαταρίες κοστίζουν ακριβά στην Tesla!

Η πιο πολυσυζητημένη μάρκα αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια Tesla, αντιμετωπίζει σοβαρή τιμωρία. Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτών (ACCC) 155 χιλιάδες δολάρια Φαίνεται ότι η Tesla, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο, θα πρέπει να αλλάξει τη σχεδίαση των χειριστηρίων των αυτοκινήτων που παράγει.

tesla-155-thousand-dollar-fine-2

Υπάρχουν μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο επιβλήθηκε πρόστιμο 155.000 δολαρίων για μη τήρηση των προτύπων ασφαλείας Όπως γνωρίζετε, το σπασμένο Tesla παράγει φυσικά τηλεχειριστήρια με τη μορφή αυτοκινήτων. Την προσοχή του ACCC τράβηξε το γεγονός ότι η μπαταρία αυτού του τηλεχειριστηρίου αφαιρείται εύκολα και έχει σχεδιασμό φιλικό προς τα παιδιά. Εξηγώντας ότι αυτή η κατάσταση θα αποτελέσει απειλή για τα παιδιά ACCCεπέβαλε μεγάλο πρόστιμο στην Tesla.

Ειδικό αίτημα ΗΠΑ: Παρουσιάζουμε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Ειδικό αίτημα ΗΠΑ: Παρουσιάζουμε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Παρουσιάζοντας το Volvo SuperTruck 2. Τι υπόσχεται το έργο SuperTruck για ενεργειακή απόδοση στις ΗΠΑ;

Οπως ξέρεις μπαταρίες τηλεχειριστηρίου Έχει στρογγυλό και μικρό σχέδιο. Είναι σαφές ότι τα κλειδιά σε σχήμα αυτοκινήτου τραβούν την προσοχή των παιδιών. Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η μπαταρία αποκτάται εύκολα, μπορούμε να πούμε ότι οι μπαταρίες θα φτάσουν στα χέρια των παιδιών – θέμα χρόνου.

Οι στρογγυλές μπαταρίες τηλεχειριστηρίου, που συχνά μπερδεύονται από τα παιδιά ως καραμέλα λόγω του σχεδιασμού τους, είναι θανατηφόρες σε περίπτωση κατάποσης. δίνοντας σημασία σε αυτό το θέμα ACCCTesla για παραβίαση αυτής της ζωτικής συνθήκης 155 χιλιάδες δολάρια Θεώρησε το πρόστιμο άξιο. Επιπλέον, η ACCC ανέφερε επίσης ότι η Tesla απέτυχε να εμφανίσει τις απαιτούμενες προειδοποιητικές ετικέτες χρήσης σε αυτά τα προϊόντα και δεν συμπεριέλαβε τις απαιτούμενες προειδοποιήσεις για την ασφάλεια της μπαταρίας στα εγχειρίδια χρήσης.

Σχετικά με το θέμα Tesla Αν και αυτή η τιμωρία είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μπαταρίες μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στον οισοφάγο και τα όργανα σε περίπτωση κατάποσης. Θα δούμε πότε η Tesla θα φέρει τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου της στα πρότυπα ασφαλείας.