Η SpaceX θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο για δορυφορική επικοινωνία iPhone

Η SpaceX θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο για δορυφορική επικοινωνία iPhone

September 2, 2023 0 By admin

μήλο, Στη σειρά iPhone 14, έλαβε υποστήριξη για μηνύματα SOS έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Σε περιοχές όπου τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμα, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε έναν δορυφόρο και να αναφέρουν την τοποθεσία τους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σε νέα έκθεση Apple από το SpaceX Αναφέρθηκε ότι είναι έτοιμη να στείλει νέους δορυφόρους στο διάστημα

Η SpaceX στέλνει νέους δορυφόρους iPhone SOS

Μια νέα εφαρμογή που εντοπίστηκε στις ΗΠΑ είναι ο δορυφόρος συνεργάτης της Apple Globalstar ΚΑΙ SpaceX παρουσίασε τη συνεργασία μεταξύ της Globalstar iPhone 14 Έχει αναφερθεί ότι θέλει να επεκτείνει τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης SOS μέσω δορυφόρου στα μοντέλα της. Αντίστοιχα, για νέους δορυφόρους 64 εκατομμύρια δολάρια για το SpaceX πληρωμή

Η Globalstar έχει αφιερώσει το 85% της χωρητικότητας του δικτύου της στην Apple, παρέχοντας στην εταιρεία ένα ευρύ δίκτυο. Η πληρωμή των 64 εκατομμυρίων δολαρίων στη SpaceX θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2023 και 2025, όταν θα εκτοξευθούν οι δορυφόροι, επιτρέποντας περαιτέρω επέκταση του δικτύου.

Η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει άλλο ένα δημοφιλές MacBook!

Η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει άλλο ένα δημοφιλές MacBook!

Η υποστήριξη για τα μοντέλα MacBook Pro 13 ιντσών και 15 ιντσών 2017 έληξε. Η Apple δεν θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες και ενημερώσεις.

Πέρυσι, η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τη λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης SOS, η οποία επιτρέπει στα μοντέλα iPhone 14 να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν δεν έχουν κάλυψη Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η δυνατότητα είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις ΗΠΑ, στον Καναδά, σε μέρη της Ευρώπης και στην Αυστραλία.

Η Globalstar ξόδεψε στο παρελθόν 327 εκατομμύρια δολάρια σε δορυφορικό εξοπλισμό και πήρε δάνειο 252 εκατομμυρίων δολαρίων από την Apple. μέσω δορυφόρου Η υποστήριξη SOS είναι προς το παρόν δωρεάν. Ωστόσο, καθώς το δορυφορικό δίκτυο επεκτείνεται και ανοίγει σε περισσότερους χρήστες, η Apple αναμένεται να χρεώσει τους χρήστες για την υπηρεσία.

αφ ‘ετέρου Google Σας υπενθυμίζουμε ότι εργαζόμαστε σε μια παρόμοια λειτουργία για Android. Ακόμη και με το Garmin της Google Αποδείχθηκε ότι συμφωνήθηκε. Αυτή είναι μια συνεργασία με το Google Messages υποστήριξη δορυφορικής επικοινωνίας σε περισσότερες από 150 χώρες υποδεικνύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την εκτόξευση δορυφόρου iPhone της SpaceX; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.