Η Sony υποστηρίζει αυξήσεις τιμών στο PlayStation Plus

Η Sony υποστηρίζει αυξήσεις τιμών στο PlayStation Plus

October 28, 2023 0 By admin

Η Sony αντιμετώπισε πρόσφατα αντιδράσεις μετά την αύξηση των παγκόσμιων τιμών για όλες τις 12μηνες συνδρομές PlayStation Plus κατά σχεδόν 30%. Ο Eric Lempel, διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, υπερασπίστηκε την απόφαση σε πρόσφατη συνέντευξη, λέγοντας ότι η εταιρεία έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της αγοράς.

Σχετικά με τις αυξήσεις τιμών στο PlayStation Plus: “Πρέπει να συμβαδίζουμε με τις συνθήκες της αγοράς”

Τον Σεπτέμβριο, η Sony προσάρμοσε τις τιμές για διαφορετικά επίπεδα συνδρομών PlayStation Plus. Το Essential πήγε από 59,99 $ σε 79,99 $, το Extra από 99,99 $ σε 134,99 $ και το Premium από 119,99 $ σε 159,99 $.

ps συν

Η εταιρεία εξήγησε αυτή τη σημαντική αύξηση με το γεγονός ότι θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συνδρομητές ποιοτικά παιχνίδια και πρόσθετα προνόμια.

Τα θλιβερά νέα για την έκδοση δίσκου του PlayStation 5 Slim είναι ότι θα εξακολουθεί να απαιτεί το Διαδίκτυο

Τα θλιβερά νέα για την έκδοση δίσκου του PlayStation 5 Slim είναι ότι θα εξακολουθεί να απαιτεί το Διαδίκτυο

Η λεπτή έκδοση δίσκου του μοντέλου PlayStation 5, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον, απαιτεί την εγκατάσταση οποιουδήποτε Διαδικτύου.

Ο Lempel τόνισε τον στόχο του να βελτιώσει την εμπειρία του PlayStation Plus, ειδικά με την εισαγωγή του συστήματος βαθμίδων πέρυσι. Σημείωσε ότι πολλοί καταναλωτές κατανοούν την αξία του PlayStation 5.

Επίσης έκανε την εξής δήλωση: «Όπως σχεδόν όλα στον κόσμο, πρέπει να αναθεωρήσουμε τις τιμές μας και να τις προσαρμόσουμε ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι, σε αντίθεση με πολλές άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, δεν έχουμε αλλάξει τις τιμές του PlayStation Plus για το 85% του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια. Κάνουμε λοιπόν κάτι τέτοιο για πρώτη φορά».

νέο ps plus

Αυτή η προσαρμογή τιμής έρχεται αφότου η Microsoft αύξησε την τιμή του Xbox Game Pass. Αύξησε επίσης τις τιμές των Spotify, Amazon, Disney+ και Netflix. Δυστυχώς, αυτό έχει γίνει δημοφιλές με τις συνδρομητικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

Τώρα είναι η ώρα: Η ŞOK πουλά το PlayStation 5!

Τώρα είναι η ώρα: Η ŞOK πουλά το PlayStation 5!

Η ŞOK, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στην Τουρκία, ξεκίνησε να πουλά τις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 5. Εδώ είναι η τιμή…

Όπως γνωρίζετε, τις προάλλες το Steam ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τουρκική αγορά και πλέον θα αγοράζει παιχνίδια για δολάρια. Τα πράγματα χειροτερεύουν, τι γνώμη έχετε για την αύξηση των τιμών; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.