Η Microsoft απαγόρευσε το ChatGPT!  – ShiftDelete.Net

Η Microsoft απαγόρευσε το ChatGPT! – ShiftDelete.Net

November 11, 2023 0 By admin

Η Microsoft, η οποία έχει καλή εταιρική σχέση με το OpenAI και πρόσφατα έκανε σημαντικά βήματα στην τεχνητή νοημοσύνη, πήρε μια ενδιαφέρουσα απόφαση σχετικά με το μοντέλο ChatGPT AI του επιχειρηματικού της εταίρου. Η λύση είναι εξαιρετικά σημαντική για την εμπιστοσύνη στην τεχνητή νοημοσύνη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η Microsoft απαγόρευσε στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν το ChatGPT!

Σύμφωνα με το CNBC, η Microsoft απαγόρευσε πρόσφατα τη χρήση του ChatGPT από τους υπαλλήλους της εταιρείας λόγω ανησυχιών για «ασφάλεια απορρήτου και δεδομένων». Ως μέρος αυτής της απαγόρευσης, απαγορεύτηκε στους υπαλλήλους της εταιρείας να έχουν πρόσβαση στο μοντέλο μέσω εταιρικών συσκευών. Μια τέτοια απόφαση της εταιρείας, η οποία πρόσφατα υπέγραψε επενδυτική συμφωνία με την OpenAI για 3 δισ. δολάρια, εξέπληξε όσους την είδαν.

ChatGPT

Ο περιορισμός που επέβαλε η εταιρεία, η οποία λειτουργεί ενσωματωμένα με το ChatGPT στις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει στους χρήστες της, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αφότου έγινε διαθέσιμο στο κοινό. Βλέποντας ότι η Microsoft δεν εμπιστεύεται το ChatGPT ούτε μέσα της, οι χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχία για τη δική τους ασφάλεια.

Η Mozilla παρουσίασε τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης FakeSpot: μια επανάσταση στις ηλεκτρονικές αγορές!

Η Mozilla παρουσίασε τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης FakeSpot: μια επανάσταση στις ηλεκτρονικές αγορές!

Ο νέος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης FakeSpot της Mozilla θα ανεβάσει τις αγορές σε ένα νέο επίπεδο. Ο βοηθός τραβάει την προσοχή με την άνεση που παρέχει.

Συνειδητοποιώντας τη δημόσια αντίδραση, η Microsoft έκανε πίσω. Λέγοντας σε μια δήλωση ότι το ChatGPT περιορίστηκε κατά λάθος ως μέρος μιας συνεχιζόμενης δοκιμής, η εταιρεία επανέλαβε την προσέγγισή της που ενθαρρύνει τη χρήση προϊόντων OpenAI. Ανέφερε επίσης ότι έχει αφαιρεθεί και το εν λόγω φράγμα.

Ενώ η δήλωση της Microsoft ξεκαθάρισε την κατάσταση, πολλοί χρήστες είπαν ότι δεν πίστευαν ότι η δήλωση ήταν ειλικρινής. Μία από τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες είναι η προσέγγιση που θα ακολουθήσει η εταιρεία για να αντιμετωπίσει αυτά τα ερωτηματικά. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.