Η Microsoft ήθελε να κάνει το Bing την προεπιλεγμένη μηχανή για την Apple – SDN

Η Microsoft ήθελε να κάνει το Bing την προεπιλεγμένη μηχανή για την Apple – SDN

September 29, 2023 0 By admin

μήλο ΚΑΙ Google στη μακροχρόνια συμφωνία προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης μεταξύ Microsoft εντάχθηκε επίσης. για iPhone προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης bing Αναφέρθηκε ότι η Microsoft, που ήθελε να συμβεί αυτό, συμφώνησε με την Apple να υπογράψει μια πολυετή συμφωνία.

Η Microsoft θέλει το Bing να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για συσκευές Apple

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας που συμφώνησαν η Microsoft και η Apple το 2020 έχουν εμφανιστεί. Σε μια προσπάθεια να κάνει τη μηχανή Bing να ανταγωνιστεί την Google, η Microsoft ήθελε να δημιουργήσει μια συνεργασία με την Apple σε αυτό το θέμα. Η Microsoft ήθελε η Apple να χρησιμοποιεί το Bing αντί για την Αναζήτηση Google ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης μεταξύ 2016 και 2020.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Microsoft και της Apple ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες ως μέρος μιας αντιμονοπωλιακής αγωγής κατά της Google. Λέγεται ότι η Microsoft πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με την Apple για να φέρει το Bing στο iPhone.

Επρόκειτο να ανατρέψει την Google: Κανείς δεν χρησιμοποιεί πλέον το Bing AI!

Επρόκειτο να ανατρέψει την Google: Κανείς δεν χρησιμοποιεί πλέον το Bing AI!

Μπορεί το Bing Chat με τεχνητή νοημοσύνη να κλονίσει τον θρόνο της Google; Νέες αναφορές δείχνουν ότι οι χρήστες επιστρέφουν ξανά στο Google.

Σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου της Microsoft, Τζον Τίντερ, οι διαπραγματεύσεις έγιναν επίμονες σε ορισμένα σημεία. Το 2016, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple Tim Cook. Κατά συνέπεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το Bing Siri ΚΑΙ προβολέας Η Apple ήθελε να την κάνει την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σε όλες τις συσκευές της.

Από την άλλη πλευρά, η Apple ήθελε να μοιραστεί τα έσοδα από διαφημίσεις για να υπογράψει μια τόσο μεγάλη συμφωνία. Η Microsoft προέβλεψε ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζημίες δισεκατομμυρίων και ότι οι μέτοχοι πιθανότατα θα αντιδρούσαν αρνητικά σε αυτό.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Κουκ και Ναντέλα απέβησαν άκαρπες. Οι διαπραγματεύσεις το 2016 επεκτάθηκαν έως το 2020 και επικεντρώθηκαν στο να καταστήσουν το Bing τη μηχανή αναζήτησης για χρήστες της Apple εκτός των ΗΠΑ. Η Microsoft δεν ήταν επιτυχής στον αγώνα κατά της Αναζήτησης Google.

Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.