Η Meta πήρε μια εξαιρετική απόφαση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης!

Η Meta πήρε μια εξαιρετική απόφαση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης!

November 18, 2023 0 By admin

Ο τεχνολογικός κολοσσός Meta πήρε μια σπουδαία απόφαση αλλάζοντας εντελώς τη διαδικασία που εφαρμόζει για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Με αυτή την απόφαση, η εταιρεία μπορεί να έχει ωθήσει τις ηθικές αρχές στο παρασκήνιο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Ο Meta διαλύει την ομάδα AI που είναι υπεύθυνη!

Μετά από μια αλλαγή στην εσωτερική πολιτική, η Meta αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα της προκειμένου να κατανοήσει και να αποτρέψει πιθανή βλάβη που σχετίζεται με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Το γεγονός ότι η εταιρεία διέλυσε αυτήν την ομάδα προσανατολισμένη στην ηθική θεωρείται ως αποτέλεσμα της νέας αποστολής. Η εταιρεία, που έχει αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην παραγωγική τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, υποστηρίζει αυτή την αρχή με τα βήματά της.

Τεχνητή νοημοσύνη

Όταν κοιτάμε την απόφαση που πήρε ο Μέτα, βλέπουμε ότι στο βάθος πάρθηκε τον Φεβρουάριο και παραγωγικότητα στη νέα του ομάδα επικεντρώθηκε περισσότερους πόρους και απασχόληση Διαπιστώνουμε ότι ο στόχος της παροχής Αν και αυτή η πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία στην προσφορά νέων υπηρεσιών είναι εξαιρετικά επωφελής από την άποψη της ανάπτυξης της τεχνολογικής της υποδομής, εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Μια απροσδόκητη λύση από το OpenAI, τον προγραμματιστή του ChatGPT!  Ο γενικός διευθυντής έχει απολυθεί

Μια απροσδόκητη λύση από το OpenAI, τον προγραμματιστή του ChatGPT! Ο γενικός διευθυντής έχει απολυθεί

Πραγματοποιήθηκε το υποκατάστημα της OpenAI, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σαμ Άλτμαν, αποπέμφθηκε.

Είδαμε τα πρώτα προϊόντα της ομάδας να επικεντρώνονται στην απόδοση της τεχνητής νοημοσύνης, με ένα μοντέλο που η εταιρεία ονόμασε Llama 2 και ένα chatbot Meta AI που μπορεί να δημιουργήσει φωτορεαλιστικές εικόνες. Μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερη πρόοδο με τους πόρους και το προσωπικό που δεσμεύτηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Πιστεύετε ότι η εστίαση στην απόδοση έναντι της ηθικής είναι η σωστή κίνηση για την εταιρεία; Θα δούμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κίνησης; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.