Η LG και η Toyota συμφωνούν για μπαταρίες αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η LG και η Toyota συμφωνούν για μπαταρίες αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων

October 10, 2023 0 By admin

Γνωρίζουμε ότι οι γιγάντιες εταιρείες αυτοκινήτων προσπαθούν να μπουν στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αύξηση της ταχύτητας από αυτή την άποψη Toyota και επιτέλους LG με συμβόλαιο μπαταρίας υπογεγραμμένος Σύμφωνα με τη σύμβαση, η LG θα συμμετέχει στην παραγωγή μπαταριών σε ορισμένα εργοστάσια της Toyota.

Συμφωνία μπαταρίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την LG και την Toyota

Η Toyota Motor Corporation υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία για μπαταρίες ιόντων λιθίου από την LG Energy Solution για τα ηλεκτρικά της οχήματα. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η LG θα επεκτείνει την παραγωγή στις ΗΠΑ. Επένδυση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα κάνω

Η πρόσθετη χωρητικότητα που παρέχει η LG θα επιτρέψει στην Toyota να προμηθεύει μπαταρίες και μονάδες σε άλλα εργοστάσια αυτοκινήτων στις ΗΠΑ από το 2025. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Toyota θα αγοράσει από την LG Περισσότερα από 250 χιλιάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετησίως αρκετά για τις αρχές Μπαταρία για 20 γιγαβατώρες θα παρέχει

Έκπληκτη Toyota που έπεσε από το βουνό και ανατράπηκε!  Ήρθε λοιπόν στην υπηρεσία

Έκπληκτη Toyota που έπεσε από το βουνό και ανατράπηκε! Ήρθε λοιπόν στην υπηρεσία

Σύμφωνα με περιστατικό στη Σαουδική Αραβία, ένα Toyota Land Cruiser που έπεσε από τους λόφους της ερήμου παρέμεινε άθικτο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Οι μπαταρίες της LG θα συναρμολογούνται σε πακέτα σε διάφορα εργοστάσια της Toyota και θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως έως το 2030. Παραγωγή 3,5 εκατομμυρίων αυτοκινήτων θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας.

Η συμφωνία σηματοδοτεί μια σημαντική συνεργασία για την Toyota καθώς προετοιμάζει τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνηση. Ιάπωνας κατασκευαστής έως το 2030 30 διαφορετικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα μοντέλο Είναι απαραίτητο να υπενθυμίσετε τι θέλετε να προσφέρετε. Για την LG, αυτή η συμφωνία επέτρεψε να επεκτείνει τη βάση πελατών της στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πέντε μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε αναφέρει τους τελευταίους μήνες ότι η Toyota εργάζεται στην τεχνολογία μπαταριών για να λύσει το πρόβλημα της αυτονομίας. Η μπαταρία στερεάς κατάστασης, η οποία παρέχει αυτονομία 1.199 χιλιομέτρων και φορτίζεται πλήρως σε 10 λεπτά, θα απλοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής τόσο των μπαταριών στερεάς κατάστασης όσο και των υγρών.