Η Intel θα παράγει μικροτσίπ για τον αμερικανικό στρατό!

Η Intel θα παράγει μικροτσίπ για τον αμερικανικό στρατό!

November 7, 2023 0 By admin

Intel ΚΑΙ η κυβέρνηση των ΗΠΑ Σύμφωνα με δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα, αναμένεται μια νέα συνεργασία για την κατασκευή chip μεταξύ των δύο εταιρειών. 4 δισ. από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο δολάριο μπορεί να πάρει τόση χρηματοδότηση.

Η Intel θα κατασκευάζει μικροτσίπ στις ΗΠΑ

Το εν λόγω αμοιβαίο κεφάλαιο για την Intel αποτελεί μέρος μιας ώθησης των ΗΠΑ για την εγχώρια κατασκευή ημιαγωγών. Τους τελευταίους μήνες, η κυβέρνηση Μπάιντεν επένδυσε 52 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταστήσει την παγκόσμια βιομηχανία τσιπ πιο ανταγωνιστική. Ο νόμος των τσιπ και της επιστήμης Επιβεβαιωμένος. Σημαντικό μέρος του κονδυλίου του νόμου διατέθηκε για εγκαταστάσεις παραγωγής.

Παρουσιάζουμε τον πιο ισχυρό Intel Core Ultra όλων των εποχών!

Η υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Τζίνα Ραϊμόντο τόνισε προηγουμένως ότι ένα πιθανό έργο με την Intel θα ήταν μια επένδυση στην εθνική ασφάλεια. Τσιπ ημιαγωγών που θα κατασκευαστούν από την Intel. Θα παράγει μικροτσίπ για στρατιωτικούς και μυστικούς σκοπούς.

Η βαθμολογία Dimensity 9300 του Antutu έχει προκαλέσει σάλο: οι A17 Pro και 8 Gen 3 ανησυχούν!

Η βαθμολογία Dimensity 9300 του Antutu έχει προκαλέσει σάλο: οι A17 Pro και 8 Gen 3 ανησυχούν!

Ο επεξεργαστής Mediatek Dimensity 9300 έσπασε ρεκόρ με τα Antutu και Geekbench κατά 6 μονάδες. Υπό αυτή την έννοια, τα Snapdragon 8 Gen 3 και A17 Pro μένουν πίσω.

Στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης δεν είναι να μείνει έξω από τον αυξανόμενο οικονομικό πόλεμο με την Κίνα. Θέλει να μειώσει την εξάρτηση των Ηνωμένων Πολιτειών από την Κίνα ως πηγή εισαγωγών. Σύμφωνα με αναφορές, μια κατάρρευση των σχέσεων με την Κίνα θα μπορούσε να επηρεάσει το 60% των εισαγωγών ημιαγωγών στις ΗΠΑ.

Το ταμείο 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι αφιερωμένο μόνο στην Intel, έχει ήδη επικρίνει. Οι Αμερικανοί γερουσιαστές ανησυχούν ότι άλλες εταιρείες που επιδιώκουν να διαφοροποιήσουν τον εγχώριο τομέα κατασκευής τσιπ θα μείνουν με πολύ μικρή χρηματοδότηση.

Αυτό θα ανατρέψει τη βιομηχανία!  Επαναστατική καινοτομία από την Intel

Η Intel δεν έχει ακόμη σχολιάσει τις συνομιλίες χρηματοδότησης. Ωστόσο, η πιθανή επένδυση υπογραμμίζει την ανάγκη για εγχώρια παραγωγή τσιπ για λόγους εθνικής ασφάλειας και οικονομικής ανταγωνιστικότητας.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.