Η Huawei σταματά να υποστηρίζει εφαρμογές Android!

Η Huawei σταματά να υποστηρίζει εφαρμογές Android!

November 15, 2023 0 By admin

Η Huawei, η οποία κάποτε ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο των smartphone, τώρα δυσκολεύεται λόγω του προβλήματος της Google. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία που παρουσίασε το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS ήρθε στο προσκήνιο με αρκετούς ισχυρισμούς. Σύμφωνα με φήμες, η Huawei θα αποχαιρετήσει εντελώς το Android με την έκδοση HarmonyOS Next.

Η Huawei θα εγκαταστήσει το δικό της λειτουργικό σύστημα με το HarmonyOS Next!

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας συνεχίζεται για πολύ καιρό. Αυτός ο εμπορικός πόλεμος είχε μεγάλο αντίκτυπο στις εταιρείες τεχνολογίας. Η εταιρεία υπέστη τα περισσότερα Huawei συνέβη Γι’ αυτό και ο χωρισμός της εταιρείας από την Google έγινε μεγάλη υπόθεση.

Η Huawei σταματά να υποστηρίζει εφαρμογές Android!

Με όλα αυτά τα προβλήματα Google Play Store Δεν είναι δυνατή η χρήση υπηρεσιών όπως η Huawei, νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS το εκτόξευσε. Η Huawei, η οποία προσφέρει το HarmonyOS ως δικό της λειτουργικό σύστημα, λέει ότι το σύστημα δεν βασίζεται στο Android. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η κάμερα Huawei P70 θα είναι η πρώτη!

Η κάμερα Huawei P70 θα είναι η πρώτη!

Η Huawei θα συμπεριλάβει αισθητήρες εικόνας δικής της σχεδίασης στις κάμερες της επερχόμενης οικογένειας P70. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το HarmonyOS μπορεί να εκτελεί αρχεία APK, τα οποία αποτελούν μέρος του συστήματος Android και σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε εφαρμογές. Ωστόσο, τα νέα που εμφανίζονται σήμερα δείχνουν ότι αυτή η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει. Υποτίθεται Huawei HarmonyOS Next με έκδοση Android θα αποσυνδεθεί πλήρως από τις υπηρεσίες του.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η εταιρεία πραγματοποίησε συνέδριο. Σε αυτό το συνέδριο μίλησε για το λειτουργικό σύστημα, το οποίο ονόμασε «HarmonyOS Next». Πέραν αυτού, δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση. Ωστόσο, η δήλωση υποδηλώνει ότι η νέα έκδοση μπορεί να είναι ένα λειτουργικό σύστημα που δεν θα περιλαμβάνει υπηρεσίες Android.

Η Huawei σταματά να υποστηρίζει εφαρμογές Android!

Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτών των ισχυρισμών εμφανίστηκε πριν από λίγους μήνες. Πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας στο Weiboλίγα λόγια για το HarmonyOS Next βίντεο επίδειξης κοινόχρηστη πρόσβαση Το βίντεο έδειξε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν εκτελεί πλέον αρχεία APK. Αυτό δείχνει ότι η Huawei προσπαθεί να εισαγάγει ένα ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα με το HarmonyOS Next.

Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για την επόμενη έκδοση Huawei HarmonyOS; Πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!