Η Hepsiburada θα φιλοξενήσει 4 ζωντανές μεταδόσεις στο Legend 11!

Η Hepsiburada θα φιλοξενήσει 4 ζωντανές μεταδόσεις στο Legend 11!

November 11, 2023 0 By admin

Η Hepsiurada συγκεντρώνει τους πελάτες της με καμπάνιες και εκπλήξεις με ζωντανές μεταδόσεις καθημερινά κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Στις 11.11 θα πραγματοποιηθούν 4 θρυλικές ζωντανές μεταδόσεις ειδικά για σήμερα. Τα πιο οικονομικά προϊόντα θα κοινοποιούνται στις ζωντανές μεταδόσεις και θα υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσετε καλά κουπόνια.

Η Hepsiburada θα φιλοξενήσει 4 ζωντανές μεταδόσεις στο Legend 11!

Οι ζωντανές ροές Hepsiburada συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του Θρυλικού Νοεμβρίου. 11.11 ειδικές προσφορές και την ευκαιρία να κερδίσουν κουπόνια περιμένουν τους χρήστες του Hepsiburada σε 4 διαφορετικές ζωντανές μεταδόσεις που θα πραγματοποιηθούν ειδικά για σήμερα.

Hepsiburada ζωντανά

Η πρώτη από τις εκπομπές, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, στις 19.00 θα παρουσιαστεί από τον Alvin Levinler και θα μοιραστεί ευκαιρίες στις κατηγορίες της μόδας και του σπιτιού. Στη συνέχεια, στον αέρα, που θα γίνει στις 20.00, ο Ekin Kollama θα παρουσιάσει ευκαιρίες στην κατηγορία των κινητών.

Ειδική πώληση αυτοκινήτου για τον Θρυλικό Νοέμβριο στην Hepsiburada!

Ειδική πώληση αυτοκινήτου για τον Θρυλικό Νοέμβριο στην Hepsiburada!

Η Hepsiburada πουλά αυτοκίνητα για τα μοντέλα Kia Stonic, Sportage, Niro και Ceed ειδικά για τις καμπάνιες του Legendary November.

Η Zeynep Aleyna Shen θα μιλήσει για θρυλικές προσφορές και εκπτώσεις στην κατηγορία των καλλυντικών στην εκπομπή, που θα ξεκινήσει στις 21:00. Ο Barys G. θα είναι ο οικοδεσπότης στις 22:00 για να μοιραστεί θρυλικές εκπτώσεις στην κατηγορία τεχνολογίας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να επωφεληθείτε από τις θρυλικές προσφορές του Νοεμβρίου και να κερδίσετε έναν περιορισμένο αριθμό κουπονιών παρακολουθώντας τις ζωντανές ροές της Hepsiburada κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Hepsiburada, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “υπενθύμιση” για ζωντανές μεταδόσεις και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής.