Η Google DeepMind παρουσίασε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Lyria

Η Google DeepMind παρουσίασε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Lyria

November 21, 2023 0 By admin

Τελικά έγινε. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει καταλάβει τον κόσμο της μουσικής. Σήμερα, η Google DeepMind παρουσίασε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Lyria. Η εταιρεία εξήγησε ότι το μοντέλο μπορεί να αναπαράγει υψηλής ποιότητας φωνητικά, στίχους και μουσικά κομμάτια που μιμούνται το στυλ δημοφιλών καλλιτεχνών. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Google DeepMind παρουσίασε στον κόσμο το Lyria, ένα ισχυρό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να δημιουργήσει μουσική!

Η DeepMind μίλησε για νέα πειράματα δημιουργίας μουσικής που θα κυκλοφορήσουν στο YouTube Shorts. Επιπλέον, ανακοίνωσε επίσης το Lyria, έναν αλγόριθμο απόδοσης AI που μπορεί να δημιουργήσει μουσική. Η εταιρεία πραγματοποίησε πειράματα που ονομάστηκαν Dream Track.

Χάρη σε αυτόν τον αλγόριθμο, το Google DeepMind θα επιτρέψει σε δημιουργούς και χρήστες να δημιουργήσουν τραγούδια διάρκειας 30 δευτερολέπτων που ερμηνεύονται από τις φωνές δημοφιλών καλλιτεχνών. Αυτοί οι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα όπως Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Sia, T-Pain, Troye Sivan και άλλα.

Θα διεξαχθούν γονιδιακές σαρώσεις: Το Google DeepMind θα μπορεί να διαγνώσει ασθένειες εκ των προτέρων!

Θα διεξαχθούν γονιδιακές σαρώσεις: Το Google DeepMind θα μπορεί να διαγνώσει ασθένειες εκ των προτέρων!

Το Google DeepMind μπορεί να επιταχύνει την αναζήτηση γονιδίων που προκαλούν ασθένειες. Πώς το κάνει λοιπόν; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η DeepMind πιστεύει ότι αυτά τα έργα θα ανοίξουν μια πλατφόρμα για δημιουργικότητα. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτός ο αλγόριθμος θα βοηθήσει τους καλλιτέχνες να συνδεθούν με τους θαυμαστές. Έτσι, αυτός ο αλγόριθμος θα χρησιμεύσει ως γέφυρα μεταξύ των καλλιτεχνών και των θαυμαστών τους.

Ο Jim Phan, ερευνητής της NVIDIA AI, προχώρησε ακόμη περισσότερο. Ο Χ μοιράστηκε μια ανάρτηση σχετικά με το θέμα στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter. Στη θέση του «Η πιο εντυπωσιακή επίδειξη μετατρέπει το βουητό σε ένα πλήρες σύνολο οργάνων. “Νομίζω ότι η Lyria θα ξεκλειδώσει όλους τους χειριστές που έχουμε συνηθίσει στα μοντέλα οθόνης.” είπε

Χωρίς αμφιβολία, το Lyria και άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως αυτό θα αλλάξουν το παιχνίδι της μουσικής βιομηχανίας. Η Google θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο της μουσικής χάρη στον νέο της αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης.

Επιπλέον, η κίνηση ενισχύει τη θέση της Google ως πρωτοπόρου στις παραγωγικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Δείχνει επίσης πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει δημιουργικές διαδικασίες πέρα ​​από την τεχνολογία.

google, «Προχωρώντας προς τα εμπρός, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα εργαλεία για τη δημιουργία μουσικής αναπτύσσονται με υπευθυνότητα.εμείς θα. Επίσης αυτό Ας ορίσουμε το πρότυπο εφαρμογής του. Το «Θα συνεχίσουμε να συνδέουμε καλλιτέχνες, τη μουσική βιομηχανία και την ευρύτερη δημιουργική κοινότητα». είπε