Η Google ενήργησε νωρίς!  Η εποχή των φωνητικών βοηθών που λειτουργούν με τον Bard ξεκινά

Η Google ενήργησε νωρίς! Η εποχή των φωνητικών βοηθών που λειτουργούν με τον Bard ξεκινά

October 12, 2023 0 By admin

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη διαπερνά όλους τους τομείς της ζωής, οι εταιρείες τεχνολογίας κάνουν επίσης βήματα προόδου σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, στην τελευταία εκδήλωση, η Google ανακοίνωσε ότι έχει ενσωματώσει το ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης Bard στο Google Assistant. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Ο Βοηθός Google με βάση τον Bard έρχεται σε συσκευές Pixel και Samsung!

Αυτή την εποχή, που η τεχνητή νοημοσύνη αναπτύσσεται και αρχίζει να εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής, εμφανίζονται και οι εταιρείες τεχνολογίας. Η Google, ένα από τα σημαντικά ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας, οργανώθηκε Κατασκευάστηκε από την Google σε εκδηλώσεις βάρδος που ονομάζεται chatbot με τεχνητή νοημοσύνη στον Βοηθό Google ανακοίνωσε ότι ενσωματώθηκε

Η Google ενήργησε νωρίς!  Η εποχή των φωνητικών βοηθών που λειτουργούν με τον Bard ξεκινά

Η Apple είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη της στον φωνητικό βοηθό της Siri. Ωστόσο, με αυτή την κίνηση, βλέπουμε την Google να κινείται πιο γρήγορα από την Apple. Με αυτή την κίνηση, η εταιρεία διασφαλίζει ότι ο αριθμός των χρηστών κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται εξατομικευμένες απαντήσεις θα έχει την ευκαιρία να το πάρει.

Το Google Bard θα σας γνωρίσει καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε τον εαυτό σας!  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το Google Bard θα σας γνωρίσει καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε τον εαυτό σας! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Χάρη στη λειτουργία μνήμης, το Google Bard θα παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση θυμάται τις σημαντικές λεπτομέρειες που λέτε.

Ειδικά αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προγραμματισμός ταξιδιού ΚΑΙ δημιουργήστε μια λίστα Ο Βοηθός Google θα είναι πολύ αποτελεσματικός σε σύνθετες εργασίες όπως: Έτσι, ο προηγμένος βοηθός βοηθά τους χρήστες του σε πολλά θέματα.

Επιπλέον, το Assistant with Bard θα εκτελεί επίσης εργασίες όπως η αναζήτηση δεδομένων στο Διαδίκτυο και η δημιουργία εικόνων για εσάς. Η τελευταία έκθεση αποκάλυψε ότι το Google Assistant που βασίζεται στο Bard θα περιοριστεί σε smartphone Pixel που τροφοδοτούνται με Tensor και στις σειρές Galaxy S23 και S24 της Samsung.

Η Google ενήργησε νωρίς!  Η εποχή των φωνητικών βοηθών που λειτουργούν με τον Bard ξεκινά

Google beta 14.41 σε έκδοση Galaxy S23, S24, Pixel 6, Pixel 7 ΚΑΙ pixel 8 Περιορίζεται σε συσκευές. Άλλες συσκευές θα πρέπει να περιμένουν λίγο για να το αποκτήσουν. Από την άλλη πλευρά, η Google είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Βοηθός Google που υποστηρίζεται από τον Bard θα είναι σύντομα διαθέσιμος για δοκιμή.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τον Βοηθό Google που υποστηρίζεται από τον Bard; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!