Η Google δημιούργησε ένα doodle για την Ημέρα της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου!

Η Google δημιούργησε ένα doodle για την Ημέρα της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου!

October 28, 2023 0 By admin

Δημοκρατία της Τουρκίας, ακριβώς πριν από 100 χρόνια Μουσταφά Κεμάλ ΑτατούρκΙδρύθηκε υπό την ηγεσία του . Ενώ οι εορτασμοί συνεχίζονται στη χώρα μας, οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου δεν ξεχνούν αυτή την ξεχωριστή μέρα. τον αμερικανικό τεχνολογικό γίγαντα Google σε 29 ΟκτωβρίουΈγινε μια από τις εταιρείες που δεν ξέχασαν.

Η Google δημιούργησε ένα Doodle για τις 29 Οκτωβρίου

Για όσους δεν ξέρουν γράφω άσκοπα; διακοπές, περίοδοι του χρόνου, διάσημοι καλλιτέχνες, επιστήμονες, ειδικές μέρες για τον κόσμο ή τις χώρες Google έχουν γίνει αλλαγές στο λογότυπο. Πολλά κάθε χρόνο γράφω άσκοπα γιορτάζοντας ξεχωριστές μέρες με μια παράσταση Google, 29 ΟκτωβρίουΟύτε ξέχασε.

γίγαντας αναζήτησης Google, Η 29η Οκτωβρίου είναι ημέρα Δημοκρατίας ειδικό για γράφω άσκοπα δημιουργούνται. Αυτό είναι που μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα γράφω άσκοπα, αναζήτηση Google Άρχισαν να το δείχνουν σε όλους μέσα από .

Ένα απροσδόκητο doodle από την Google: ποιος είναι ο Nujet Gokdogan;

Ένα απροσδόκητο doodle από την Google: ποιος είναι ο Nujet Gokdogan;

Η Google ετοίμασε ένα doodle για τον Nuget Hackdogan. Ποια είναι η Gökdoğan, η πρώτη γυναίκα αστρονόμος της Τουρκίας; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Ενίσχυση του αισθήματος εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης του τουρκικού λαού Η 29η Οκτωβρίου είναι ημέρα Δημοκρατίας, δημοκρατία της Τουρκίαςμε Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ Είναι μια από τις ημέρες που προσδοκάται ως εθνική εορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο προς τιμήν της ημερομηνίας που ανακηρύχθηκε από την Δημοκρατία της Τουρκίας.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ο δήμος διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες για την Ημέρα της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου, η οποία γιορτάζεται στην Τουρκία με διάφορες συναυλίες, επίσημες τελετές, σόου και πυροτεχνήματα. Όλοι οι Τούρκοι μοιράζονται αυτόν τον ενθουσιασμό.

εμείς επίσης ShiftDelete.Net σαν ομάδα Η 29η Οκτωβρίου είναι ημέρα ΔημοκρατίαςΣας συγχαίρουμε με τις καλύτερες ευχές μας. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.